Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγωδία στα Τρίκαλα: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο (pics-vid)

Τραγωδία το πρωί του Σαββάτου στα Τρίκαλα όταν η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο προς Καλαμπάκα παρέσυρε αυτοκίνητο στη διάβαση του Κηπακίου. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 08:30 το πρωί όταν και περνούσε από τη φυλασσόμενη διάβαση, επί του περιφερειακού Τρικάλων-Πύλης το τρένο. Παρά το ότι οι μπάρες είχαν ήδη κατεβεί κάτω από συνθήκες οι […]

Τραγωδία το πρωί του Σαββάτου στα Τρίκαλα όταν η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο προς Καλαμπάκα παρέσυρε αυτοκίνητο στη διάβαση του Κηπακίου.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 08:30 το πρωί όταν και περνούσε από τη φυλασσόμενη διάβαση, επί του περιφερειακού Τρικάλων-Πύλης το τρένο. Παρά το ότι οι μπάρες είχαν ήδη κατεβεί κάτω από συνθήκες οι οποίες ερευνώνται από την αστυνομία, Ι.Χ. αυτοκίνητο βρέθηκε πάνω στις γραμμές και μπροστά στο τρένο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το όχημα παρασύρθηκε σε απόσταση 200 μέτρων, μέχρι να μπορέσει η αμαξοστοιχία να σταματήσει. Από την άμορφη μάζα του οχήματος ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός του, από άντρες της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις