Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Γεωργίου για την περιπέτεια με την υγεία του: Είχα πεθάνει, η πίεση μου ήταν μηδέν (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Γεωργίου για την περιπέτεια με την υγεία του: Είχα πεθάνει, η πίεση μου ήταν μηδέν (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιώργος Γεωργίου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε ένα άκρως σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του και λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή. «Δεν ήταν έμφραγμα. Άρχισα να αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω. Επιδεινωνόταν. Άρχισα να τρέχω με το αυτοκίνητο […]

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιώργος Γεωργίου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε ένα άκρως σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του και λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

«Δεν ήταν έμφραγμα. Άρχισα να αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω. Επιδεινωνόταν. Άρχισα να τρέχω με το αυτοκίνητο με 200, με αλάρμ, με κόρνες κτλ. Μπαίνω με τις μπάντες στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Και εκεί πέφτω… Με βάλανε στο φορείο και με πήγανε στο καρδιολογικό. Με συνέφερε με μαλάξεις ο καρδιολόγος. Είχα πεθάνει. Πίεση μηδέν. Αν αργούσα λίγο ακόμα θα είχε πάθει ζημιά και ο εγκέφαλος γιατί δεν οξυγονωνόταν».

Η κόρη του βρήκε μέσα στο παντελόνι του κάτι χάπια που έπαιρνε για παθήσεις του και όταν συνήλθε εξήγησε και στους γιατρούς ότι τα είχε πάρει μαζί και τα είχε μπερδέψει. Τότε οι γιατροί του είπανε ότι ο συνδυασμός των χαπιών αυτών ευθυνόταν για την έντονη βραδυκαρδία που προκλήθηκε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις