Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θρίλερ με τον θάνατο του Νίκου Χατζηπαύλου- Νέα εντολή εισαγγελέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θρίλερ με τον θάνατο του Νίκου Χατζηπαύλου- Νέα εντολή εισαγγελέα

Νέα μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του 21χρονου φοιτητή που βρεθηκε νεκρός στην Κάλυμνο, με την υπόθεση να λαμβάνει πλέον χαρακτηριστικά θρίλερ με απρόβλεπετες εξελίξεις. Μετά την διενέργεια της νεκροψίας από τον ιατροδικαστή Πάνο Κοτρέτσο, ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του άτυχου νεαρού είχε προέλθει από τα χτυπήματα που προκλήθηκαν στο […]

Νέα μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του 21χρονου φοιτητή που βρεθηκε νεκρός στην Κάλυμνο, με την υπόθεση να λαμβάνει πλέον χαρακτηριστικά θρίλερ με απρόβλεπετες εξελίξεις.

Μετά την διενέργεια της νεκροψίας από τον ιατροδικαστή Πάνο Κοτρέτσο, ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του άτυχου νεαρού είχε προέλθει από τα χτυπήματα που προκλήθηκαν στο σώμα του μετά την πτώση του σε συνδυασμό με το σοκ και την εξάντληση, η οικογένεια ζήτησε και νέα νεκροψία.

Συγκεκριμένα ζήτησε να διενεργηθεί νεκροψία από τον Φίλιππο Κουτσάφτη, το αίτημα ωστόσο της οικογένειας είχε απορριφθεί από τον Εισαγγελέα. Όμως ο εισαγγελέας Εφετών αποφάσισε τελικά να γίνει νέα νεκροψία και έτσι η σορός του 21χρονου αναμένεται να μεταφερθεί το απόγευμα στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται πως ο 21χρονος είχε εξαφανιστεί στις 19 Νοεμβρίου και η σορός του τελικά εντοπίστηκε έξι ημέρες μετά.

«Υπολογίζω ότι έζησε για τουλάχιστον μιάμιση μέρα από τον τραυματισμό του. Κάπου ήταν πεσμένος ή κρυμμένος. Ενδεχομένως να είχε ανακτήσει κάποιες αισθήσεις και ο ίδιος κάποια στιγμή και να προσπάθησε να καλυφθεί. Θεωρώ αδύνατον να είχε μετακινηθεί σε απόσταση. Κάπου εκεί ήταν», είχε δηλώσει λίγο μετά την πρώτη νεκροψία στο protothema.gr ο ιατροδικαστής, κ. Παναγιώτης Κοτρέτσος.

Ο θάνατος ήρθε ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων αλλά και της σωματικής εξάντλησης, που προήλθαν από «ατύχημα, κάποιου είδους πτώση εκεί στους βράχους», καθώς έχει αποκλειστεί το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, «αιτία θανάτου συνολικά είναι οι κακώσεις σε συνδυασμό με φυσική εξάντληση και σοκ. Ο θάνατος ήρθε αρκετό διάστημα μετά το ατύχημα. Το παιδί χτύπησε και έμεινε αβοήθητο».

Δεν αποκλείεται κατά την νέα νεκροψία που θα διενεργηθεί στην Αθήνα να είναι παρών και ο κύριος Κουτσάφτης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις