Προκαλεί η Πιονγιάνγκ: Οι φωτογραφίες με τον Κιμ που έδωσε στη δημοσιότητα

ΚΟΣΜΟΣ

Προκαλεί η Πιονγιάνγκ: Οι φωτογραφίες με τον Κιμ που έδωσε στη δημοσιότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αν και η υφήλιος τρέμει στο άκουσμα του ονόματος του Βορειοκορεάτη ηγέτη, ο ίδιος χαμογελά και καμαρώνει. Μετά τη νέα πυραυλική δοκιμή της Βόρειας Κορέας με τον ισχυρότερο μέχρι στιγμής βαλλιστικό πύραυλο, το καθεστώς της Πιονγιάνγκ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Κιμ Γιονγκ Ουν να επιβλέπει την πυροδότηση του πυραύλου. Μαζί του στο δωμάτιο από το οποίο πατήθηκε το […]

30.11.2017 | 12:04

Αν και η υφήλιος τρέμει στο άκουσμα του ονόματος του Βορειοκορεάτη ηγέτη, ο ίδιος χαμογελά και καμαρώνει.

Μετά τη νέα πυραυλική δοκιμή της Βόρειας Κορέας με τον ισχυρότερο μέχρι στιγμής βαλλιστικό πύραυλο, το καθεστώς της Πιονγιάνγκ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Κιμ Γιονγκ Ουν να επιβλέπει την πυροδότηση του πυραύλου.

Μαζί του στο δωμάτιο από το οποίο πατήθηκε το κουμπί για την εκτόξευση του πυραύλου ήταν και ανώτατοι αξιωματικοί οι οποίοι φαίνονται ακόμα πιο χαρούμενοι από τον ηγέτη τους.

Στην τελευταία φωτογραφία και αφού έχει ολοκληρωθεί η πορεία του πυραύλου ο Κιμ Γιονγκ Ουν κάθεται μπροστά σε έναν χάρτη – πάντα χαμογελαστός – με τους αξιωματικούς παρατεταγμένους πίσω του με το ίδιο καρφωμένο χαμόγελο στο πρόσωπο.

Από την πλευρά του πάντως ο Ντόναλντ Τραμπ σε ομιλία του το βράδυ της Τετάρτης τον χαρακτήρισε «άρρωστο κουταβάκι».

Exit mobile version