Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Κρεμάει τα γάντια του ο Ζούλιο Σέζαρ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κρεμάει τα γάντια του ο Ζούλιο Σέζαρ

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Το τέλος της σπουδαίας καριέρας του, ανακοίνωσε ο Ζούλιο Σέζαρ. Ο 38χρονος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Μπενφίκα, πρωταθλητής Ευρώπης το 2010 με την Ίντερ, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τα γήπεδα: «Ακόμη και αν ο Θεός μού δώσει 80 ή 90 χρόνια ζωής, θα θυμάμαι για πάντα τις ομορφότερες στιγμές που πέρασα […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Το τέλος της σπουδαίας καριέρας του, ανακοίνωσε ο Ζούλιο Σέζαρ.

Ο 38χρονος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Μπενφίκα, πρωταθλητής Ευρώπης το 2010 με την Ίντερ, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τα γήπεδα:

«Ακόμη και αν ο Θεός μού δώσει 80 ή 90 χρόνια ζωής, θα θυμάμαι για πάντα τις ομορφότερες στιγμές που πέρασα εδώ μαζί σας για τρία χρόνια. Το δικό μου ταξίδι τελειώνει εδώ, αλλά εσείς συνεχίζετε. Να είστε βέβαιοι πως εκεί έξω θα έχετε έναν συμπαίκτη που θα υποστηρίζει καθέναν από εσάς».

Η Ίντερ αποχαιρέτησε με ένα βίντεο στην ιστοσελίδα της τον Σέζαρ, ο οποίος πριν από τρία χρόνια έφυγε από το Μιλάνο, για μια σεζόν στην Κιέβο, για να συνεχίσει στην Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και μετά από μια μικρή στάση στο Τορόντο, επέστρεψε στην Ευρώπη το 2014 με προορισμό τη Λισαβόνα:

«Το μέλλον δεν έχει ακόμα γραφτεί, είσαι όμως ήδη ένας θρύλος. Καλή τύχη Ζούλιο Σέζαρ σε ότι και να κάνεις στο μέλλον», ανέφερε το μήνυμα των «νερατζούρι».

Ο Ζούλιο Σέζαρ είχε 87 συμμετοχές με την εθνική Βραζιλίας, ενώ υπερασπίστηκε τα δοκάρια της Ίντερ από το 2005 έως το 2012.

https://twitter.com/Inter_en/status/935938445335257089

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις