Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Έτοιμος να γίνει κάτοικος Ανδαλουσίας ο Βούκοβιτς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έτοιμος να γίνει κάτοικος Ανδαλουσίας ο Βούκοβιτς

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Γιάγκος Βούκοβιτς αποτελεί την τελευταία επιλογή για την άμυνα του Ολυμπιακού, ειδικά μετά από τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιούν οι νεαροί Νικολάου, Σισέ. Γι’ αυτό το λόγο, οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να “κλείσουν” κάποια συμφωνία, έτσι ώστε να τον πουλήσουν τον ερχόμενο Ιανουάριο. Η ομάδα που φαίνεται να έχει μπει […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς αποτελεί την τελευταία επιλογή για την άμυνα του Ολυμπιακού, ειδικά μετά από τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιούν οι νεαροί Νικολάου, Σισέ.

Γι’ αυτό το λόγο, οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να “κλείσουν” κάποια συμφωνία, έτσι ώστε να τον πουλήσουν τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Η ομάδα που φαίνεται να έχει μπει πολύ δυνατά στην απόκτηση του Σέρβου, είναι η Μάλαγα με προπονητή τον Μίτσελ, ενώ ως στέλεχος εργάζεται και ο πρώην Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Μάριο Ουσίγιος.

Μάλιστα, ο τελευταίος είχε δώσει το «ΟΚ» ώστε να αποκτηθεί ο 29χρονος αμυντικός από την Κόνιασπορ.

Στην πιθανότητα της “μετακόμισης” στην Ανδαλουσία, παρουσιάζεται θετικός και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, καθώς θέλει να αγωνίζεται περισσότερο από ό,τι τώρα.

Τα ισπανικά μέσα, κάνουν λόγο, όμως, για ενδιαφέρον της Μάλαγα για ακόμα έναν «ερυθρόλευκο», τον Αλμπέρτο Μποτία, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Βέβαια, καταλαβαίνουν πως πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, καθώς ο Ισπανός είναι πολύ χαρούμενος, τόσο στον πειραϊκό σύλλογο, όσο και στην Ελλάδα.

Προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή, είναι η ανανέωση του συμβολαίου του και η παραμονή στη χώρα μας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις