Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο κ. Μανώλης περιγράφει τον εφιάλτη που βίωνε: Η γυναίκα μου με χτυπούσε, έβαζα μέικ απ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Μανώλης περιγράφει τον εφιάλτη που βίωνε: Η γυναίκα μου με χτυπούσε, έβαζα μέικ απ

Θύμα κακοποίησης από την σύντροφό του έπεσε 50χρονος, αποδεικνύοντας πως η βία δεν έχει φύλο, παρά το γεγονός πως στα περισσότερα τραγικά περιστατικά πρωταγωνιστούν γυναίκες. Ο άντρας μίλησε στο Star και αποκάλυψε πως αναγκαζόταν να βάζει μεικ απ για να μην φανούν τα σημάδια που του είχε αφήσει η γυναίκα του. Ο 50χρονος Μανώλης περιέγραψε […]

Θύμα κακοποίησης από την σύντροφό του έπεσε 50χρονος, αποδεικνύοντας πως η βία δεν έχει φύλο, παρά το γεγονός πως στα περισσότερα τραγικά περιστατικά πρωταγωνιστούν γυναίκες.

Ο άντρας μίλησε στο Star και αποκάλυψε πως αναγκαζόταν να βάζει μεικ απ για να μην φανούν τα σημάδια που του είχε αφήσει η γυναίκα του.

Ο 50χρονος Μανώλης περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε όταν η γυναίκα του άρχισε να του φέρεται βίαια, να τον χτυπάει και να τον βρίζει.

«Όρμηξε και με γρατσούνισε πίσω στην πλάτη, με έπιασε από τα μαλλιά. Με αποτέλεσμα να με πετάξει επάνω σε μια βιτρίνα και να πέσουν τα βάζα. Έχει τύχει ναι να είναι παρών το παιδί μας και έκλαιγε. Φώναζε “Μη μαμά. Μη μαμά”» δήλωσε ο 50χρονος Μανώλης.

«Ντρεπόμουνα να βγω έξω, έβαζα μέχρι και μέικ απ για να μην φαίνομαι. Ε βέβαια, ντρεπόμουνα τους φίλους μου. Τι να πω ότι με χτυπάει η γυναίκα μου;» πρόσθεσε.

Ο ίδιος  ανέφερε πως το άσχημο κλίμα στο σπίτι άρχισε όταν ο ίδιος έκλεισε την επιχείρησή του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά στο σπίτι του.

«Άρχισε να με υποτιμά, να με λέει ανίκανο. Ήταν γιορτές και ήθελε να ψωνίσει ρούχα, κι εγώ δεν είχα τη δυνατότητα και αντέδρασε πολύ άσχημα. Άρχισε να πετάει πράγματα, βάζα, τασάκια. Με χτύπαγε στο πρόσωπο, με γρατσούνισε, με αποτέλεσμα εγώ να ντρέπομαι να πάω στη δουλειά μου. Εγώ αμυνόμουνα, γιατί την αγαπούσα…», πρόσθεσε ο άνδρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις