Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρικτός θάνατος: Πύθωνας έξι μέτρων πετάχτηκε από τη γυάλα και σκότωσε 55χρονο
ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτός θάνατος: Πύθωνας έξι μέτρων πετάχτηκε από τη γυάλα και σκότωσε 55χρονο

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 55χρονος στην Ταϊλάνδη από έναν πύθωνα μήκους 6 μέτρων, όταν επιχείρησε να δει σε τι κατάσταση ήταν στη γυάλα που τον κρατούσε. Ο 55χρονος είχε πιάσει τον πύθωνα όταν τον εντόπισε στο σπίτι του το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Μερικές ημέρες αργότερα ο άτυχος άνδρας πήγε να δει σε τι κατάσταση […]

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 55χρονος στην Ταϊλάνδη από έναν πύθωνα μήκους 6 μέτρων, όταν επιχείρησε να δει σε τι κατάσταση ήταν στη γυάλα που τον κρατούσε.

Ο 55χρονος είχε πιάσει τον πύθωνα όταν τον εντόπισε στο σπίτι του το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Μερικές ημέρες αργότερα ο άτυχος άνδρας πήγε να δει σε τι κατάσταση ήταν το φίδι, αλλά αυτό πετάχτηκε και αρχικά δάγκωσε τον 55χρονο στο πρόσωπο.

Όταν ο άνδρας έπεσε στο έδαφος το φίδι τυλίχθηκε γύρω από το λαιμό του και άρχισε να τον σφίγγει με τον 55χρονο απελπισμένα να καλεί σε βοήθεια.

Η 63χρονη αδερφή του που έφτασε στο σημείο προσπάθησε να τον σώσει αλλά ήταν αργά.

«Η αιτία θανάτου ήταν η ασφυξία. Ο πύθωνας τον έσφιξε μέχρι που πέθανε. Πιστεύουμε ότι όλα ήταν αποτέλεσμα ενός συνδυασμού των φονικών ενστίκτων του φιδιού και του γεγονότος ότι ήταν πεινασμένο» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις