Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣΑ / Αναστασόπουλος: Οι εκλογές του ΔΣΑ στέλνουν ένα μήνυμα
ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣΑ

Αναστασόπουλος: Οι εκλογές του ΔΣΑ στέλνουν ένα μήνυμα

Η αποχή ήταν ο καθοριστικός παράγοντας στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών που έφτασε σε ποσοστό 44,58%. Πέρα από αυτό όμως, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, στο β΄ γύρο των επαναληπτικών εκλογών στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017 πέρασαν ο Δημήτρης Βερβεσός (25,75% ) και ο Δημήτριος Αναστασόπουλος (17,42%). Η ψαλίδα μεταξύ των δύο μονομάχων είναι […]

Η αποχή ήταν ο καθοριστικός παράγοντας στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών που έφτασε σε ποσοστό 44,58%.

Πέρα από αυτό όμως, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, στο β΄ γύρο των επαναληπτικών εκλογών στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017 πέρασαν ο Δημήτρης Βερβεσός (25,75% ) και ο Δημήτριος Αναστασόπουλος (17,42%). Η ψαλίδα μεταξύ των δύο μονομάχων είναι 8,33%.

Έτσι οι Αθηναίοι δικηγόροι την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα θα προσέλθουν και πάλι στις κάλπες για να επιλέξουν το νέο πρόεδρο τους για την επόμενη τετραετία.

Δημήτρης Αναστασόπουλος: “Ναι” στην ανανέωση 

«Ήρθε η ώρα της ανανέωσης για τη μεγάλη αλλαγή. Οι αρχαιρεσίες του ΔΣΑ στέλνουν ένα μήνυμα. Ευχαριστώ θερμά κάθε ένα από τους χιλιάδες δικηγόρους που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Ευχαριστώ επίσης τους συνυποψηφίους μου για τον ωραίο  αγώνα. Καλώ όλους τους συναδέλφους σε πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Για να πούμε οριστικά «ναι» στην ανανέωση. Για να τελειώσουμε οριστικά με όσα μας κρατούν στο παρελθόν. Για να κάνουμε ξανά όλοι μαζί τον ΔΣΑ πρώτο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις