Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναθηναϊκός: Οικονομική βοήθεια από Γιάννη Αλαφούζο και τρίτους
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Οικονομική βοήθεια από Γιάννη Αλαφούζο και τρίτους

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Παναθηναϊκός, πρέπει να έχει μέχρι αύριο στη διάθεσή του το ποσό των 1.300.000€, ώστε να πληρωθούν οι δόσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών. Σε αντίθεση περίπτωση, υπάρχει η πιθανότητα να…”στραβώσουν” κάποιοι παίκτες και να κινηθούν νομικά, κάτι που θα φέρει ακόμα περισσότερα προβλήματα. Οι «πράσινοι», έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 300.000€, ωστόσο, […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Παναθηναϊκός, πρέπει να έχει μέχρι αύριο στη διάθεσή του το ποσό των 1.300.000€, ώστε να πληρωθούν οι δόσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών.

Σε αντίθεση περίπτωση, υπάρχει η πιθανότητα να…”στραβώσουν” κάποιοι παίκτες και να κινηθούν νομικά, κάτι που θα φέρει ακόμα περισσότερα προβλήματα.

Οι «πράσινοι», έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 300.000€, ωστόσο, ο Γιάννης Αλαφούζος μετά την άρνησή του να πληρώσει τις δόσεις εξ΄ολοκλήρου από την τσέπη του, φαίνεται πως τελικά θα προσφέρει βοήθεια, η οποία όμως δεν θα φτάσει το ποσό αυτό.

Συγκεκριμένα, όλα δείχνουν πως μπορεί να μαζέψει μαζί με τρίτους ένα ποσό της τάξεως των 500.000€.

Άρα συνολικά φτάνουμε στα 800.000€.

Για το λόγο αυτό, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» επισκέφθηκαν το προπονητικό κέντρο ώστε να εξηγήσουν στους παίκτες πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, και να υπάρξει μια σχετική κατανόηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις