Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοβαρά επεισόδια με χημικά στο Ειρηνοδικείο- Τρεις τραυματίες (pics-vids)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρά επεισόδια με χημικά στο Ειρηνοδικείο- Τρεις τραυματίες (pics-vids)

Σοβαρότατα επεισόδια που προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία σημειώθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών όπου επρόκειτο να ξαναρχίσουν οι πλειστηριασμοί. Οι αστυνομικές δυνάμεις έριξαν και πολλά χημικά, όπως καταγγέλλουν τα μέλη των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών. Η κίνηση αυτή ανάγκασε τους δεκάδες αλληλέγγυους να αποχωρήσουν από το χώρο των δικαστηρίων. Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, καθώς αστυνομικοί χρησιμοποίησαν γκλομπς για να […]

Σοβαρότατα επεισόδια που προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία σημειώθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών όπου επρόκειτο να ξαναρχίσουν οι πλειστηριασμοί.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έριξαν και πολλά χημικά, όπως καταγγέλλουν τα μέλη των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών.

Η κίνηση αυτή ανάγκασε τους δεκάδες αλληλέγγυους να αποχωρήσουν από το χώρο των δικαστηρίων. Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, καθώς αστυνομικοί χρησιμοποίησαν γκλομπς για να απομακρύνουν τα μέλη των κινημάτων.

Μετά τον τερματισμό των κινητοποιήσεων των συμβολαιογράφων, μόνο για σήμερα είχαν προγραμματιστεί 29 πλειστηριασμοί ακινήτων.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που ήταν παρούσα στο Ειρηνοδικείο, ήταν  προγραμματισμένοι να γίνουν 29 πλειστηριασμοί, εκ των οποίων δέκα αφορούσαν σε πρώτη κατοικία και μάλιστα αξίας κάτω των 300.000 ευρώ.

Η κυβέρνηση, με σκοπό να προχωρήσουν κανονικά οι πλειστηριασμοί έστειλε τρεις διμοιρίες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης μέσα στο κτίριο του Ειρηνοδικείου.

Τα ΜΑΤ είχαν αποκλείσει την αίθουσα του δικαστηρίου και δεν επέτρεπαν στα μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω», τις άλλες συλλογικότητες, τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας και στα μέλη του ΠΑΜΕ να προσεγγίσουν τους συμβολαιογράφους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις