Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αρχίζουν σήμερα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχίζουν σήμερα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Αρχίζουν σήμερα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί με το χορό των εκποιήσεων να ανοίγει η Eurobank. Η τράπεζα βγάζει στο σφυρί την περιουσία 7 οφειλετών της, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν και οι άλλες τράπεζες, με την αξιοποίηση της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Συνολικά σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθούν και 177 πλειστηριασμοί σε φυσικό περιβάλλον, δηλαδή σε Ειρηνοδικεία, […]

Αρχίζουν σήμερα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί με το χορό των εκποιήσεων να ανοίγει η Eurobank.

Η τράπεζα βγάζει στο σφυρί την περιουσία 7 οφειλετών της, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν και οι άλλες τράπεζες, με την αξιοποίηση της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Συνολικά σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθούν και 177 πλειστηριασμοί σε φυσικό περιβάλλον, δηλαδή σε Ειρηνοδικεία, με επισπεύδοντες τόσο τραπεζικούς ομίλους, όσο και τρίτους -επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα.

Όπως επισημαίνουν τραπεζικές πηγές, το στοίχημα των πλειστηριασμών πρέπει να κερδηθεί μέχρι το τέλος του έτους, καθώς το ζήτημα συνδέεται με το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης, αλλά και με τους ελέγχους που διεξάγει ο εποπτικός βραχίονας της ΕΚΤ, ο SSM, στους τέσσερις συστημικούς ομίλους, ενόψει και των stress tests της ερχόμενης χρονιάς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις