Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ψάχνοντας πληροφορίες για τον «ψηλό» και τον «κοντό»- Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες (pics-vid)
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ψάχνοντας πληροφορίες για τον «ψηλό» και τον «κοντό»- Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες (pics-vid)

Του Πέτρου Καρσιώτη Ψάχνοντας πληροφορίες για τον «ψηλό» και τον «κοντό»! Με εισαγγελική διάταξη η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των ανδρών, που συναποτελούσαν το δίδυμο του… του κοντού και του ψηλού και οι οποίοι με τη συνδρομή ενός ακόμη ατόμου που αναζητείται και έμενε ως τσιλιαδόρος εκτός στόχων, εξαπέλυσαν ληστρικές […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ψάχνοντας πληροφορίες για τον «ψηλό» και τον «κοντό»!

Με εισαγγελική διάταξη η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των ανδρών, που συναποτελούσαν το δίδυμο του… του κοντού και του ψηλού και οι οποίοι με τη συνδρομή ενός ακόμη ατόμου που αναζητείται και έμενε ως τσιλιαδόρος εκτός στόχων, εξαπέλυσαν ληστρικές επιθέσεις.

Τα καταστήματα- στόχοι του διδύμου

Έβαζαν στο στόχαστρο σούπερ μάρκετ, πρακτορεία ΟΠΑΠ, ταχυφαγεία, περίπτερα, μίνι μάρκετ  και άλλου αντικειμένου καταστήματα.

Ο Έλληνας και ο Βούλγαρος από τις αρχές Απριλίου 2017 φορώντας κουκούλες που κάλυπταν όλο το πρόσωπό τους η μαντήλια η ακόμη και… αποκριάτικες μάσκες, εισέβαλαν στα καταστήματα και με την απειλή πιστολιού λήστευαν ιδιοκτήτες και υπαλλήλους.

Οι συλληφθέντες

 (επ) HINOV (ον) PAVEL του HRISTOV και της NIKOLINKA, γεννηθέντα στις 7-10-1985 στη Βουλγαρία

ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑΚΗ Ελευθέριο του Στυλιανού και της Παναγούλας, γεννηθέντα στις 6-3-1988 στην Αθήνα

Ο καταζητούμενος

Έφταναν στα καταστήματα πεζοί ή με μοτοσυκλέτα

Έφθαναν στα καταστήματα πεζοί η με μοτοσυκλέτα. Από τα θύματά τους, κυνηγώντας την… τύχη τους, δεν ξέφυγε ούτε ένας πλανόδιος λαχειοπώλης από τον οποίο αφαίρεσαν λαχεία και… ξυστό!

Καταλάβαιναν από τα βίντεο ότι πρωταγωνιστούσαν ο «ψηλός» και ο «κοντός»

Συνελήφθησαν στο Περιστέρι και χαρακτηριστικό είναι ότι οι αστυνομικοί της ασφάλειας όταν έβλεπαν τα βίντεο στα οποία καταγράφονταν η σωματοδομή και οι κινήσεις τους, καταλάβαιναν αμέσως λόγω της διαφοράς ύψους ότι έχουν να κάνουν με το δίδυμο… ψηλού και κοντού.

Συνελήφθησαν μετά από 31 ένοπλες ληστείες

Πιστεύουν ότι έχουν διαπράξει ακόμη περισσότερες.

Γι αυτό και δίνουν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τους και βιντεοληπτικό υλικό που δείχνει τον τρόπο δράσης τους.

Ψάχνουν και για άλλες ληστείες

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, αναφέρεται,  χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου και την αξίωση της Πολιτείας για τον κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμής της παρούσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις