Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τέλεια ευκαιρία για τους ιερόσυλους η σφοδρή κακοκαιρία (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Τέλεια ευκαιρία για τους ιερόσυλους η σφοδρή κακοκαιρία (pics)

Ιερόσυλοι «χτύπησαν» τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στον Πύργο, εκμεταλλευόμενοι την κακοκαιρία που επικρατούσε. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία του patrisnews, άγνωστοι παραβίασαν την πίσω πόρτα του ναού, κόβοντας τα σίδερα και σπάζοντας τα τζάμια, και στη συνέχεια αφαίρεσαν το παγκάρι. Οι δράστες στράφηκαν μετά στην  εικόνα του […]

Ιερόσυλοι «χτύπησαν» τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στον Πύργο, εκμεταλλευόμενοι την κακοκαιρία που επικρατούσε.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία του patrisnews, άγνωστοι παραβίασαν την πίσω πόρτα του ναού, κόβοντας τα σίδερα και σπάζοντας τα τζάμια, και στη συνέχεια αφαίρεσαν το παγκάρι.

Οι δράστες στράφηκαν μετά στην  εικόνα του Αγίου Διονυσίου, την έσπασαν και άρπαξαν τα τιμαλφή που ήταν τοποθετημένα ως τάματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παγκάρι που αφαίρεσαν οι δράστες περιείχε περίπου 300 ευρώ. Τα κλεμμένα τάματα είναι απροσδιόριστης αξίας, ωστόσο με βάση όσα δήλωσε ο ιερέας δεν είναι αξίας μεγαλύτερης από 500 ευρώ.

Στο σημείο μετέβησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου και στη συνέχεια εξερεύνησε τον χώρο κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις