Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στο κέντρο της Αθήνας- Εννέα προσαγωγές
ΕΛΛΑΔΑ

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στο κέντρο της Αθήνας- Εννέα προσαγωγές

Πυροκροτητές, υλικά για αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, αμμωνιοδυναμίτιδα, καλώδια και ρολόγια έχουν εντοπίσει οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής στα τρία σπίτια που έκαναν έφοδο νωρίς τα ξημερώματα της Τρίτης στον Νέο Κόσμο στην οδό Δεινοστράτου 78 αλλά και σε δυο διαμερίσματα στην Καλλιθέα. Βρέθηκαν επίσης βάζα με άγνωστη ύλη που θα εξεταστεί από το γενικό χημείο του Κράτους. Στην Αντιτρομοκρατική εξετάζονται εννέα […]

Πυροκροτητές, υλικά για αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, αμμωνιοδυναμίτιδα, καλώδια και ρολόγια έχουν εντοπίσει οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής στα τρία σπίτια που έκαναν έφοδο νωρίς τα ξημερώματα της Τρίτης στον Νέο Κόσμο στην οδό Δεινοστράτου 78 αλλά και σε δυο διαμερίσματα στην Καλλιθέα.

Βρέθηκαν επίσης βάζα με άγνωστη ύλη που θα εξεταστεί από το γενικό χημείο του Κράτους.

Στην Αντιτρομοκρατική εξετάζονται εννέα άτομα, 8 άνδρες και μία γυναίκα, τουρκικής καταγωγής.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν στα σπίτια για ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, ενώ εξετάζουν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και usb.

Την ίδια ώρα  ανοίγουν οι επαφές στα κινητά τους τηλέφωνα, καθώς φαίνεται να έχουμε να κάνουμε με ένα παρακλάδι παρόμοιο με εκείνο που πριν από μερικά χρόνια είχε εντοπιστεί να μεταφέρει- με φουσκωτό που εντοπίστηκε στη Χίο-, όπλα για τους Κούρδους.

Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση εντοπίστηκαν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έπειτα από πληροφορίες για ύποπτες κινήσεις στην περιοχή. Ύστερα από έρευνα, συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα στοιχεία που οδήγησαν στη σημερινή επιχείρηση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις