Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Σε τρεις περιοχές απανωτά χτύπησαν οι ληστές των δημαρχείων
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε τρεις περιοχές απανωτά χτύπησαν οι ληστές των δημαρχείων

Του Πέτρου Καρσιώτη Τρία Δημαρχεία σε Λάρισα και Μαγνησία μπήκαν στο στόχαστρο εισβολέων, οι οποίοι δεν… προλάβαιναν να σηκώνουν χρηματοκιβώτια! Αρχικά έγιναν γνωστοί οι εισβολείς σε Αγιά και Κιλελέρ Αρχικά έγιναν γνωστές οι δύο ληστρικές εισβολές στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στα Δημαρχεία Κιλελέρ και Αγιάς και στη συνέχεια στης Ζαγοράς. Έκπληκτοι οι υπάλληλοι διαπίστωσαν την […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Τρία Δημαρχεία σε Λάρισα και Μαγνησία μπήκαν στο στόχαστρο εισβολέων, οι οποίοι δεν… προλάβαιναν να σηκώνουν χρηματοκιβώτια!

Αρχικά έγιναν γνωστοί οι εισβολείς σε Αγιά και Κιλελέρ

Αρχικά έγιναν γνωστές οι δύο ληστρικές εισβολές στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στα Δημαρχεία Κιλελέρ και Αγιάς και στη συνέχεια στης Ζαγοράς.

Έκπληκτοι οι υπάλληλοι διαπίστωσαν την παραβίαση του κτιρίου

Το πρωί της Δευτέρας, όπως έγινε γνωστό, έκπληκτοι οι υπάλληλοι, που άνοιξαν το Δημαρχείο  και ο Δήμαρχος διαπίστωσαν ότι είχε παραβιασθεί το κτίριο.

Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο με 4.000 ευρώ

Από τη δική τους επιτόπια έρευνα διαπίστωσαν επίσης ότι οι κακοποιοί  είχαν “σηκώσει” το χρηματοκιβώτιο με 4.000 ευρώ,  που φυλάσσονταν στο εσωτερικό του.

Από βράδυ Παρασκευής έως πρωί Δευτέρας οι εισβολείς

Χτύπησαν Παρασκευή μέχρι την νύχτα της Κυριακής, χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι υπηρεσίες του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου στο Πήλιο, ήταν κλειστές.

Παραβίασαν την πόρτα στην πίσω πλευρά του δημαρχείου

Γνώστες της διαρρύθμισης, οι άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα, που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του Δημαρχείου.

Ερευνούν αν και τα τρία περιστατικά έγιναν από τους ίδιους

Η Αστυνομία, μόλις έλαβε γνώση της διάρρηξης, προσπαθεί να συσχετίσει το συμβάν με τις δύο άλλες ληστρικές επιδρομές στα Δημαρχεία Αγιάς και Κιλελέρ.

Παραβίασαν με λοστό βοηθητική πόρτα

Στη διάρκεια επίσης του Σαββατοκύριακου, άγνωστοι , όπως διαπιστώθηκε, παραβίασαν με λοστό βοηθητική πόρτα και μπήκαν  στο Δημαρχείο της Αγιάς. Εντόπισαν και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο, που περιείχε το ποσό των 400 ευρώ, αλλά και τον προσωπικό υπολογιστή του… Δημάρχου!

Δεν κατάφεραν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο

Στην άλλη περίπτωση, οι άγνωστοι μπήκαν στο Δημαρχείο, επιχειρώντας, χωρίς να το πετύχουν,  να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο το οποίο βρίσκεται στο χώρο.

Οι εργαζόμενοι διαπίστωσαν τις διαρρήξεις το πρωί της Δευτέρας

Και οι τρεις ληστρικές εισβολές έγιναν αντιληπτές με μικρή διαφορά το πρωί της Δευτέρας, όταν οι εργαζόμενοι έφθασαν στο χώρο εργασίας τους.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις