Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εντόπισαν το φούτερ και το παπούτσι του 21χρονου φοιτητή- Επιφυλακτικές οι Αρχές
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντόπισαν το φούτερ και το παπούτσι του 21χρονου φοιτητή- Επιφυλακτικές οι Αρχές

Του Πέτρου Καρσιώτη Το φούτερ και το δεύτερο παπούτσι του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου, του φοιτητή του Πολυτεχνείου ο θάνατος του οποίου έχει εξελιχθεί σε πραγματικό θρίλερ, βρέθηκαν περίπου τριάντα μέτρα από το σημείο όπου το Σάββατο βρέθηκε η σωρός του. Εμφανίζονται επιφυλακτικοί για τις συνθήκες θανάτου Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Το φούτερ και το δεύτερο παπούτσι του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου, του φοιτητή του Πολυτεχνείου ο θάνατος του οποίου έχει εξελιχθεί σε πραγματικό θρίλερ, βρέθηκαν περίπου τριάντα μέτρα από το σημείο όπου το Σάββατο βρέθηκε η σωρός του.

Εμφανίζονται επιφυλακτικοί για τις συνθήκες θανάτου

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που έχουν φθάσει στο νησί και παίρνουν μέρος στις έρευνες, εμφανίζονται επιφυλακτικοί πάντως σε ό,τι αφορά τις πραγματικές συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο τον 21χρονο φοιτητή του Πολυτεχνείου.

Αναμένουν το αποτέλεσμα της νεκροτομής

Σε αντίθεση με την εικόνα που, αρχικά τουλάχιστον, είχαν σχηματίσει οι τοπικές Αρχές, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας,  αναμένουν πρωτίστως τα αποτελέσματα της νεκροτομής αλλά  και τα αποτελέσματα της ενδελεχούς νέας αυτοψίας που έγινε στον χώρο σήμερα από το κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών.

Όλα είναι ανοιχτά από τα μέχρι τώρα στοιχεία

Σύμφωνα με την αστυνομία, πλέον, τα ενδεχόμενα  είναι όλα ανοιχτά και στην παρούσα φάση με τα υπάρχοντα στοιχεία  δεν μπορεί να εξαιρεθεί ούτε η εγκληματική ενέργεια,  ούτε όμως το τραγικό δυστύχημα, αφού θεωρούν ότι τα τραύματα του νεαρού θα μπορούσαν να είχαν προκληθεί και από πτώση.

Πώς εξηγούν τη μεταφορά της σορού

Υπάρχει βέβαια ένα σημαντικό ερωτηματικό, αν μεταφέρθηκε η σορός ή όχι στο σημείο όπου βρέθηκε από ένα 15χρονο παιδί. Εδώ δεν αποκλείουν ούτε την «επέμβαση» άγριων ζώων που τριγυρνούν στην περιοχή.

Σε κάθε περίπτωση άπλετο φως περιμένουν οι αστυνομικοί από την έκθεση της νεκροτομής που γίνεται την Τρίτη στη Ρόδο, όπου έχει μεταφερθεί με πλοίο η σωρός.

Οι δηλώσεις του ιατροδικαστή, οδήγησαν στην εκδοχή της ανθρωποκτονίας καθώς προσδιόρισε μακροσκοπικά στην αυτοψία το χρόνο θανάτου μεταγενέστερο κατά δύο ημέρες της εξαφάνισης.

Πρέπει κι ο ίδιος να κάνει την νεκροτομή

Όμως και ο ίδιος, για να είναι σίγουρος για την πρόοδο της αποσύνθεσης στα όργανα του θύματος κλπ. και να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα, τόσο για τον χρόνο θανάτου όσο και για την φύση των τραυμάτων, πρέπει να προχωρήσει στη νεκροτομή.

Βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου

Ο άτυχος φοιτητής, υπενθυμίζεται  βρέθηκε νεκρός σε μια ρεματιά στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου, περίπου 200 μέτρα από το σημείο που είχε εντοπιστεί το ποδήλατό του την ημέρα της εξαφάνισής του και βρέθηκε  τυχαία από έναν νεαρό που μάζευε χόρτα.

Κάτω από έναν αναρριχητικό βράχο

Βρέθηκε μέσα σε ένα ξερό ρυάκι, ακριβώς κάτω από έναν αναρριχητικό βράχο και σύμφωνα με τους ντόπιους θα μπορούσε να γίνει αντιληπτός και από άλλα σημεία που πέρασαν τις προηγούμενες ημέρες τα σωστικά συνεργεία όχι μόνο από το ίδιο το σημείο που επιμένουν ότι πέρασαν.

Φορούσε το παντελόνι κι ένα παπούτσι

Ο άτυχος φοιτητής, όταν βρέθηκε νεκρός, φορούσε το παντελόνι του, ένα παπούτσι του και έλειπαν  το  φούτερ του και το δεύτερο παπούτσι, τα οποία βρέθηκαν κοντά.

Είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της 19ης Νοεμβρίου

Ο φοιτητής  εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, 19 Νοεμβρίου από το κέντρο της Καλύμνου. Είχε πάει στο νησί   για να δει την οικογένεια του, καθώς η μητέρα του μένει μόνιμα εκεί ως δασκάλα στην Κάλυμνο.

Πήρε το ποδήλατο κι είπε ότι πάει μια βόλτα

Κάποια στιγμή την Κυριακή 19 Νοεμβρίου πήρε το ποδήλατο και είπε στους δικούς του ότι θα πάει μια βόλτα. Οι ώρες περνούσαν, δεν φαινόταν, το κινητό του τηλέφωνο το είχε αφήσει στο σπίτι και ανήσυχη η μητέρα ανέφερε την εξαφάνιση στο Τμήμα  Καλύμνου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις