Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΑΕΚ: Με απουσίες κόντρα στον Πλατανιά
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: Με απουσίες κόντρα στον Πλατανιά

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τη φέρει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (19:30) στο ΟΑΚΑ τον Πλατανιά, στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική της Super League. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει τελικά στη διάθεσή του τον Σιμόες, καθώς ο Πορτογάλος […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τη φέρει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (19:30) στο ΟΑΚΑ τον Πλατανιά, στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική της Super League.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει τελικά στη διάθεσή του τον Σιμόες, καθώς ο Πορτογάλος μέσος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν τις τελευταίες ημέρες στον δικέφαλο, ενώ εκτός πλάνων παραμένει ο τιμωρημένος Αραούχο.

Έκπληξη αποτελεί ο αποκλεισμός από την αποστολή του βασικού τερματοφύλακα της «Ένωσης», Γιάννη Ανέστη, χωρίς να συντρέχει λόγος τραυματισμού.

Τη 18άδα της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά απαρτίζουν οι:

Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Κονέ, Κλωναρίδης, Λιβάια, Μπακασέτας, Γιακουμάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις