Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ένα sex shop για… άλλο κόσμο, παρουσιάζει τον νέο του δονητή
PLUS

Ένα sex shop για… άλλο κόσμο, παρουσιάζει τον νέο του δονητή

Το Fornicari ένα νέο διαδικτυακό sex shop για ενήλικα παιχνίδια και αξεσουάρ της ερωτικής τέχνης που απευθύνεται αποκλειστικά στην ελίτ. Τώρα, προτείνει έναν δονητή που κοστίζει λίγο ένα εκατομμύριο δολάρια. Ο δονητής ονομάζεται  Pearl Royale και δημιουργήθηκε από τα χέρια του Αυστραλού χρυσοχόου Κόλιν Μπερν με πλατίνα, ροζ και άσπρα διαμάντια, μπλε ζαφείρια και South […]

Το Fornicari ένα νέο διαδικτυακό sex shop για ενήλικα παιχνίδια και αξεσουάρ της ερωτικής τέχνης που απευθύνεται αποκλειστικά στην ελίτ.

Τώρα, προτείνει έναν δονητή που κοστίζει λίγο ένα εκατομμύριο δολάρια.

Ο δονητής ονομάζεται  Pearl Royale και δημιουργήθηκε από τα χέρια του Αυστραλού χρυσοχόου Κόλιν Μπερν με πλατίνα, ροζ και άσπρα διαμάντια, μπλε ζαφείρια και South Sea μαργαριτάρια.

Στην βάση του έχει ένα στέμμα ιδανικό δηλαδή για Ρώσους ολιγάρχες και γαλαζοαίματους. Το μαργαριτάρι του στέμματος λειτουργεί ως κουμπί χρήσης και μπορεί να αποσπαστεί από τη συσκευή για να φορεθεί ως κόσμημα.

Το site απευθύνεται σε πελάτες που δεν ταξιδεύουν απλώς First Class αλλά έχουν δικό τους learjet. Εμπνευστής του Fornicari είναι η Άλισον Μπράντφορντ, μια επιχειρηματίας από τη Σκωτία που πιστεύει ότι οι συλλέκτες θα σπεύσουν να προσθέσουν ένα bespoke κομμάτι στην συλλογή erotic art. «Είναι το ιδανικό δώρο για τον άνθρωπο που ζητά την απόλαυση και την ικανοποίηση» σημειώνει.

Οι ερωτικοί connoisseur και ανθρωπολόγοι του σεξ προτείνουν και το Ben -Wa Chain Collier, ένα εξάρτημα που φοριέται ως ζώνη και μπορεί να σας βοηθήσει στις καθημερινές ασκήσεις Kegel, τις ασκήσεις που συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των μυών του πυελικού εδάφους και υπόσχονται καλύτερο σεξ.

Κοστίζει μόνο 30 χιλιάδες δολάρια, μόνο που δυστυχώς… χάσαμε τη Black Friday!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις