Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εύη Καραγιάννη: Στις χημειοθεραπείες πήγαινα με τα τακούνια
LIFESTYLE

Εύη Καραγιάννη: Στις χημειοθεραπείες πήγαινα με τα τακούνια

Τις δύσκολες ώρες που βίωσε, όταν χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τον καρκίνο, αποκαλύπτει η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά και μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, η ηθοποιός Εύη Καραγιάννη. Είχε… ανεβοκατεβάσματα η ζωή σου; Πολλά ανεβοκατεβάσματα, όλη μου η ζωή ήταν μία δοκιμασία. Το θέμα της υγείας μου με τον καρκίνο, που ήταν από τα πιο δυνατά σοκ που υπέστη, δεν […]

Τις δύσκολες ώρες που βίωσε, όταν χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τον καρκίνο, αποκαλύπτει η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά και μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, η ηθοποιός Εύη Καραγιάννη.

Είχε… ανεβοκατεβάσματα η ζωή σου;

Πολλά ανεβοκατεβάσματα, όλη μου η ζωή ήταν μία δοκιμασία. Το θέμα της υγείας μου με τον καρκίνο, που ήταν από τα πιο δυνατά σοκ που υπέστη, δεν το είδα σαν δυσκολία, αλλά σαν ευλογία, γιατί έτσι ακούμπησα ακόμα περισσότερο κοντά στον Θεό. Ήταν ευλογημένη εποχή, είχα απίστευτη διάθεση προσευχής, δύναμης και εσωτερικότητας.

Κάθε μέρα ευγνωμονώ και δοξάζω τον θεό γι’ αυτό που πέρασα. Ήμουν μέσα στα φώτα, στη λάμψη, όλα τα χρόνια ο κόσμος έβλεπε ότι τα πάντα ήταν πολύ όμορφα, αλλά δεν ήταν έτσι. Όταν αντιμετωπίζω τη μεγαλύτερη δυσκολία και είμαι στον γκρεμό, τότε έχω μια απίστευτη δύναμη. Μου τη φέρνει η επικοινωνία μου με τον θεό. Μόνο τον θεό φοβάμαι κι έχω μάθει να υπακούω το θέλημα Του.

Έχεις βιώσει θαύματα;

Τα απίστευτα θαύματα, όπως το θέμα της υγείας μου, δεν ήταν μια απλή κατάσταση, ήταν δύσκολη και με έφτασε κοντά στο θάνατο. Τρόμαξα πολύ, έκλαψα. Ήταν δίπλα μου η μητέρα και ο αδελφός μου.

Είπα στους φίλους μου τότε ότι ήθελα ησυχία και τους απομακρύνουν. Ήμουν πολύ φροντισμένη όμως, πήγαινα στις χημειοθεραπείες με τα τακούνια μου…

Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να έχεις προκαλέσει κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου λόγω του χαρακτήρα σου;

Γενικά  ήμουν ριψοκίνδυνη, αλλά δεν έφτανα τελείως στα άκρα.

Εκμεταλλεύτηκες  καταστάσεις  και ευκαιρίες που σου δόθηκαν;

Όχι, καθόλου, έκανα πάντοτε αυτό που πραγματικά ήθελα. Εδώ δεν εκμεταλλεύτηκα τον άντρα μου. Ήμουν πολύ ωραίο κορίτσι, είναι μια βάση αυτό και είχα μεγαλώσει με γονείς που στη σημερινή κοινωνία δεν βλέπω να υπάρχουν, ακόμα και της ηλικίας μου. Οι γονείς λένε: «Πού θα πας; Τι θα κάνεις;».

Εγώ είχα κάτι διαφορετικό κι αυτό μου έδωσε τη χαλαρότητα και τη σιγουριά, δεν είχα πίεση. Ο πατέρας μου έλεγε: «Να είσαι πάντα ερωτευμένη και όμορφη όπως είσαι, μην το σταματήσει ποτέ αυτό». Ήμασταν παραδοσιακή οικογένεια, με όλα τα ηθικά και τη θρησκευτικότητα της. Ο πατέρας μου ήταν μορφωμένος και απελευθερωμένος, ήταν πυρήνας για μένα. Ήξερε από παιδί την πρώτη μου σχέση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις