Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σάλος με το μήνυμα: Νομίζω είμαι η Μαντλίν
ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με το μήνυμα: Νομίζω είμαι η Μαντλίν

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει μια νεαρή γυναίκα από τη Βρετανία, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι η χαμένη από το 2007, όταν εξαφανίστηκε στη διάρκεια διακοπών της οικογένειάς της στην Πορτογαλία. Η Harriet Brookes, που ζει στο Λιντς της Αγγλίας, έστειλε ένα μήνυμα σε ένα ομαδικό τσατ και ισχυριζόταν πως είναι η Μαντλίν ΜακΚαν. Το μήνυμα […]

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει μια νεαρή γυναίκα από τη Βρετανία, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι η χαμένη από το 2007, όταν εξαφανίστηκε στη διάρκεια διακοπών της οικογένειάς της στην Πορτογαλία.

Η Harriet Brookes, που ζει στο Λιντς της Αγγλίας, έστειλε ένα μήνυμα σε ένα ομαδικό τσατ και ισχυριζόταν πως είναι η Μαντλίν ΜακΚαν. Το μήνυμα αυτό, αργότερα διέρρευσε στο διαδίκτυο και μοιράστηκε περισσότερες από 30.000 φορές.

«Εντάξει παιδιά.  Συνήθως δεν πιστεύω θεωρίες συνωμοσίας αλλά ειλικρινά πιστεύω πως είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν».

Η Harriet έδειξε στη φίλη της δύο σημάδια που είναι ταυτόσημα με αυτά της χαμένη Μαντλίν: πράσινα μάτια με ένα καφέ σημάδι και ένα καφέ σημάδι στο αριστερό πόδι της.

Παράλληλα, σημείωσε ότι έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τη μικρή Μαντλίν, όπως ξανθά μαλλιά και συγκρίσιμη κατατομή προσώπου, γράφοντας, μάλιστα, ότι «είμαι η Μαντλίν και δεν ξέρω τι να κάνω».

Ωστόσο, όπως σημειώνουν βρετανικά ΜΜΕ είναι αδύνατον η Harriet να είναι η Μαντλίν, καθώς υπάρχει τεράστια διαφορά ηλικίας ανάμεσα στην ίδια και την χαμένη μικρή που εξαφανίστηκε μια εβδομάδα πριν τα τέταρτα γενέθλιά της.

Η Μαντλίν ΜακΚαν εξαφανίστηκε στην Πορτογαλία το 2007, όπου βρίσκονταν με την οικογένειά της για διακοπές και σήμερα θα ήταν 14 ετών.

Παρόλα αυτά, η δεσποινίς Brookes πρόλαβε να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο.

Ένας χρήστης των social media τόνισε: «Είσαι η Μαντλίν η απλά παίζεις με τους ανθρώπους;»

Η Sue Garland ανέφερε στο Facebook: «Λοιπόν για να συνοψίσουμε: Ή γυναίκα συμπεριφέρεται σαν μια απόλυτα ηλίθια που επιζητά την προσοχή, με το να ανακοινώνει πως είναι ένα αγνοούμενο παιδί μικρότερο τουλάχιστον πέντε χρόνια από όσο είναι εκείνη. Όχι, δεν είσαι η Μαντλίν αγάπη μου, ελπίζω αυτό να ξεκαθαρίζει τα πράγματα!».

Ένας άλλος χρήστης είπε πως «το έγραψε σε ένα ομαδικό τσατ για πλάκα«.

Η κατά φαντασίαν Μαντλίν απάντησε στην κριτική υποστηρίζοντας πως το μήνυμά της ήταν ένα αστείο που… μεγαλοποιήθηκε στο μυαλό όσων την κριτίκαραν.

Η μητροπολιτική αστυνομία ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα πως σκοπεύει να συνεχίσει τις έρευνές της για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις