Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δεκάδες κέρματα, καρφιά και ξυραφάκια στο στομάχι 35χρονου (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Δεκάδες κέρματα, καρφιά και ξυραφάκια στο στομάχι 35χρονου (pics)

Ολόκληρο νομισματοκοπείο και σιδηρουργείο ανακάλυψαν οι γιατροί στο στομάχι ενός 35χρονου άνδρα ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιακή χώρα. Το περιστατικό καταγράφηκε σε νοσοκομείο της Ινδίας, όπου οι γιατροί έστειλαν τον άνδρα, ο οποίος παρουσίασε ξαφνικά πόνους, για ακτινογραφία. Όμως, όταν πήραν τα αποτελέσματα στα χέρια τους, αμέσως ετοίμασαν χειρουργείο και εισήγαγαν […]

Ολόκληρο νομισματοκοπείο και σιδηρουργείο ανακάλυψαν οι γιατροί στο στομάχι ενός 35χρονου άνδρα ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιακή χώρα.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε νοσοκομείο της Ινδίας, όπου οι γιατροί έστειλαν τον άνδρα, ο οποίος παρουσίασε ξαφνικά πόνους, για ακτινογραφία.

Όμως, όταν πήραν τα αποτελέσματα στα χέρια τους, αμέσως ετοίμασαν χειρουργείο και εισήγαγαν εσπευσμένα τον 35χρονο για εγχείρηση, καθώς στο σώμα του διαπίστωσαν ότι υπήρχε τεράστια ποσότητα ξένων μεταλλικών αντικειμένων.

Μετά από πολύωρη επέμβαση, οι γιατροί αφαίρεσαν 263 κέρματα, 100 καρφιά και πρόκες, δεκάδες ξυραφάκια, κομμάτια γυαλιού, ακόμα και κομμάτι από αλυσίδα! Η συνολική ποσότητα μετάλλου που αφαιρέθηκε από το στομάχι του άνδρα έφθασε τα επτά κιλά.

Ο 35χρονος φαίνεται ότι πάσχει από ψυχική διαταραχή, ενώ αυτό που έκανε τεράστια εντύπωση στους γιατρούς είναι το γεγονός ότι για χρόνια ολόκληρα ποτέ δεν είχε παραπονεθεί για πόνους από τα αιχμηρά αντικείμενα που είχε καταπιεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις