Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στο φως μηνύματα του μοντέλου με την κοκαΐνη: “Μου έχουν δώσει ένα φάκελο…”
ΕΛΛΑΔΑ

Στο φως μηνύματα του μοντέλου με την κοκαΐνη: “Μου έχουν δώσει ένα φάκελο…”

Από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τη σύλληψη της την περασμένη Δευτέρα στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2.6 κιλά κοκαΐνης, η 19χρονη Ειρήνη από τη Λέσβο βρισκόταν κυριολεκτικά με μια βαλίτσα στο χέρι. «Θα πάω Αθήνα σε τέσσερις ημέρες και μετά Βραζιλία. Τουρ… Ναι, μόνη μου θα πάω στην Αθήνα. Με αεροπλάνο» γράφει στο Facebook […]

Από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τη σύλληψη της την περασμένη Δευτέρα στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2.6 κιλά κοκαΐνης, η 19χρονη Ειρήνη από τη Λέσβο βρισκόταν κυριολεκτικά με μια βαλίτσα στο χέρι.

«Θα πάω Αθήνα σε τέσσερις ημέρες και μετά Βραζιλία. Τουρ… Ναι, μόνη μου θα πάω στην Αθήνα. Με αεροπλάνο» γράφει στο Facebook απευθυνόμενη σε φίλη της στη Μυτιλήνη, σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» .

Στις 13 Σεπτεμβρίου, η 19χρονη ξαναμιλά με τη φίλη της από το Ντουμπάι.

«Μου έχουν δώσει ένα μεγάλο φάκελο από την Αθήνα για να βάλουν βίζες από τις χώρα που πέρασα. Για ένα γραφείο είναι», της εξηγεί ενώ εκείνη τη ρωτά τι «δουλίτσες» ακριβώς κάνει στις χώρες που επισκέπτεται.

Στις 6 Οκτωβρίου, οι δύο φίλες ανταλλάσσουν νέα μηνύματα. «Στις 4.15 τα ξημερώματα ταξιδεύω και πάω Αίγυπτο. Μετά την Αίγυπτο, Κύπρο. Κάθομαι τρεις ημέρες και μετά Αθήνα» γράφει το 19χρονο μοντέλο.

Η φίλης, η οποία προφανώς έχει απορίες για το τι ακριβώς κάνει σε αυτά τα ταξίδια, την ξαναρωτά: «Και τι πας να κάνεις ακριβώς;».

Η 19χρονη της απαντά: «Στο είχα πει. Να βάλουν σφραγίδες και βίζες σε κάτι έγγραφα και τα γυρνάω στην Αθήνα».

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα μηνύματα που αντάλλαξαν στο Facebook οι δύο κοπέλες, τα οποία μαρτυρούν πως η 19χρονη πραγματοποίησε αλλεπάλληλα ταξίδια σε διάστημα μικρότερο των 15 ημερών.

Το περιεχόμενο των συνομιλιών είναι αποκαλυπτικό ως προς τον τρόπο ζωής που είχε υιοθετήσει το νεαρό μοντέλο που υποτίθεται πως βρισκόταν για σπουδές στην Καλαμάτα.

Ο πατέρας και η μητέρα της δεν μπορούν να πιστέψουν τη συμφορά που τους βρήκε και πιστεύουν ότι το παιδί τους έπεσε θύμα μαφιόζων ναρκεμπόρων. Στο μεταξύ, αστυνομικοί του νησιού κάνουν έρανο για να βοηθήσουν τον συνάδελφό τους, πατέρα της 19χρονης, προκειμένου να μπορέσει να βγάλει εισιτήριο για το Χονγκ Κονγκ και να βρεθεί κοντά στην κόρη του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις