Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / 57χρονος έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

57χρονος έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο

Ακόμα ένα τραγικό γεγονός βυθίζει στο πένθος την περιοχή της Νέας Σμύρνης αλλά και ολόκληρη τη χώρα που παρακολουθεί το «σκοτάδι» που κυριεύει το μυαλό πολλών συμπολιτών μας. Λίγες ώρες πριν από την τραγωδία που κόστισε τη ζωή σε έναν πατέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά του, σημειώθηκε ακόμα ένα τραγικό περιστατικό. Ένας 57χρονος άνδρας έπεσε […]

Ακόμα ένα τραγικό γεγονός βυθίζει στο πένθος την περιοχή της Νέας Σμύρνης αλλά και ολόκληρη τη χώρα που παρακολουθεί το «σκοτάδι» που κυριεύει το μυαλό πολλών συμπολιτών μας.

Λίγες ώρες πριν από την τραγωδία που κόστισε τη ζωή σε έναν πατέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά του, σημειώθηκε ακόμα ένα τραγικό περιστατικό.

Ένας 57χρονος άνδρας έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα, ο 57χρονος άνεργος ανέβηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε, στην οδό Αιγαίου και έπεσε στο κενό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 57χρονος που αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα ανέβαινε συχνά στον τελευταίο όροφο της πολυκατοικίας και φαίνεται ότι χθες αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις