Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πεθερά αυτοκτόνησε, γιατί η νύφη της δεν είχε… μπόι! (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Πεθερά αυτοκτόνησε, γιατί η νύφη της δεν είχε… μπόι! (vid)

Μια 47χρονη γυναίκα αντιμετώπισε με δραματικό τρόπο την επιλογή του γιου της να παντρευτεί μια γυναίκα που δεν ανταποκρινόταν στα δικά της γούστα. Συγκεκριμένα, η μέλλουσα νύφη της ήταν πολύ κοντή για τα δικά της όνειρα και μη μπορώντας να μεταπείσει τον γιο της να χωρίσει αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της. Σε μια […]

Μια 47χρονη γυναίκα αντιμετώπισε με δραματικό τρόπο την επιλογή του γιου της να παντρευτεί μια γυναίκα που δεν ανταποκρινόταν στα δικά της γούστα.

Συγκεκριμένα, η μέλλουσα νύφη της ήταν πολύ κοντή για τα δικά της όνειρα και μη μπορώντας να μεταπείσει τον γιο της να χωρίσει αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της. Σε μια κρίση αγανάκτησης, πήρε το μηχανάκι της και έπεσε με φόρα σε ένα ποτάμι.

Τόσο ο άνδρας της όσο και ο γιος της προσπάθησαν απελπισμένα να τη σώσουν, χωρίς όμως αυτό να καταστεί δυνατό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Κίνα με τις τοπικές αρχές να προβαίνουν σε σχετική ανακοίνωση του τραγικού συμβάντος.

«Η κυρία Λιν είχε διαφωνίες με το γιο της για την επιλογή της μέλλουσας συζύγου του. Η νύφη της ήταν από το ίδιο χωριό με την ίδια και η κυρία Λιν δεν την ενέκρινε γιατί ήταν κοντή. Στη συνέχεια σε μια έκρηξη απελπισίας πήρε το μηχανάκι της και βούτηξε σε ένα ποτάμι» αναφέρεται στην ανακοίνωση που ανήρτησε εκπρόσωπος της επαρχίας Νινγκλίνγκ.

Πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι εκτός από το ύψος, η 47χρονη κατηγορούσε τη μέλλουσα νύφη της για υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις από τον γιο της και την οικογένειά της, γεγονός που την θύμωνε ακόμη περισσότερο.

Η οικογένεια, μάλιστα, παραλίγο να θρηνήσει και δεύτερο νεκρό καθώς ο σύζυγος της κυρίας Λιν όταν είδε τη γυναίκα του να πέφτει στο νερό βούτηξε και αυτός στα νερά ενώ τον ακολούθησε ο γιος της οικογένειας. Τους δύο άνδρες ευτυχώς διέσωσαν αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις