Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καμμένος: Αποχαρακτηρίζω τα απόρρητα έγγραφα για τη Σαουδική Αραβία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Αποχαρακτηρίζω τα απόρρητα έγγραφα για τη Σαουδική Αραβία

Στην αποχαρακτήριση απόρρητων εγγράφων για την υπόθεση της πώλησης όπλων στην Σαουδική Αραβία προχωρά ο Πάνος Καμμένος, ώστε όπως λέει «να σταματήσει κάθε σπέκουλα». Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Άμυνας αναφέρει ότι όσα έγγραφα ζητήσει ο εισαγγελέας θα αποχαρακτηριστούν ώστε να αποκτήσουν σε αυτά πρόσβαση τα μέλη της επιτροπής εξοπλισμών της Βουλής. Επίσης […]

Στην αποχαρακτήριση απόρρητων εγγράφων για την υπόθεση της πώλησης όπλων στην Σαουδική Αραβία προχωρά ο Πάνος Καμμένος, ώστε όπως λέει «να σταματήσει κάθε σπέκουλα».

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Άμυνας αναφέρει ότι όσα έγγραφα ζητήσει ο εισαγγελέας θα αποχαρακτηριστούν ώστε να αποκτήσουν σε αυτά πρόσβαση τα μέλη της επιτροπής εξοπλισμών της Βουλής.

Επίσης καταγγέλλει ότι ο μεσάζοντας της υπόθεσης, πουλάει αποσπασματικά ως «πλασιέ» σε εφημερίδες έγγραφα της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα άγνοια των προθέσεων Καμμένου δηλώνουν συνεργάτες του προέδρου της βουλής, και αναφέρουν ότι τα απόρρητα έγγραφα που κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος έχουν σφραγιστεί και διαβιβαστεί στον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται, ότι ο βουλευτής της ΔΥΣΗ Ανδρέας Λοβέρδος κατέθεσε απόρρητα έγγραφα για την υπόθεση στη Βουλή, ενώ παράλληλα το υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προειδοποιούσε ότι η δημοσιοποίηση απόρρητων εγγράφων τιμωρείται με κάθειρξη έως 10 ετών.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα τελικά θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή η συζήτηση της επερώτησης για τη Σαουδική Αραβία, μετά από αναβολή που ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να παραστεί.

Ο πρωθυπουργός που βρίσκεται στο Παρίσι για συναντήσεις με τον Γάλλο πρόεδρο και επιχειρηματίες, με την κίνηση αυτή επί της ουσίας απάντησε στα  περί «απόδρασης» στη Γαλλία για να μην στηρίξει τον Πάνο Καμμένο στη Βουλή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις