Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ζεσούς: «Το ματς δεν ήταν εύκολο»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ζεσούς: «Το ματς δεν ήταν εύκολο»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ικανοποιημένος που η ομάδα του παραμένει στο παιχνίδι της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Champions League, ήταν ο Ζόρζε Ζέσους και αυτό τόνισε στις δηλώσεις του. Αρχικά, ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό, λέγοντας: «Το χρονικό σημείο που μπήκαν τα δύο γκολ ήταν καθοριστικά […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ικανοποιημένος που η ομάδα του παραμένει στο παιχνίδι της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Champions League, ήταν ο Ζόρζε Ζέσους και αυτό τόνισε στις δηλώσεις του.

Αρχικά, ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό, λέγοντας:

«Το χρονικό σημείο που μπήκαν τα δύο γκολ ήταν καθοριστικά για να έρθει με αυτόν τον τρόπο η νίκη. Το ματς δεν ήταν εύκολο.

Περιμέναμε μια δυνατή ομάδα και είχαμε στο μυαλό μας πως θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να δείχνει ότι οι δύο αγώνες με τον Ολυμπιακό μοιάζουν μεταξύ τους, όμως το σημερινό ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι».

Και για τη δυσκολία της πρόκρισης σε έναν όμιλο με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, είπε:

«Ήταν σίγουρο πως αυτοί οι δύο θα καθόριζαν τα πράγματα, για το αν θα μπορούσαμε να κυνηγήσουμε μια από τις πρώτες δύο θέσεις. Για εμάς, οι νίκες επί του Ολυμπιακού ήταν που έδωσαν προβάδισμα για πρόκριση»

Από τη δική του μεριά, ο Ολλανδός σκόρερ των δύο τερμάτων Μπας Ντοστ, στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα είναι αδιάφορος στο τελευταίο ματς με τη Γιουβέντους και τόνισε:

«Είμαστε χαρούμενοι για τους βαθμούς που ήδη έχουμε κερδίσει, γιατί ο όμιλος δεν είναι εύκολος. Έχουμε ακόμη ένα σημαντικό ματς μπροστά μας. Ελπίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει τη δουλειά του απέναντι στη Γιουβέντους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις