Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κανένα έλεος στο Twitter για τις βραβεύσεις Τσίπρα: “Ακούω τις καμήλες να καλπάζουν”!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κανένα έλεος στο Twitter για τις βραβεύσεις Τσίπρα: “Ακούω τις καμήλες να καλπάζουν”!

Ξεπέρασαν κάθε όριο αυτή τη φορά οι χρήστες του διαδικτύου, με αφορμή την διπλή βράβευση του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι. Το hashtag #βραβευση_τσιπρα μόνο δάκρυα γέλιου προκαλεί, ίσως και απορίας για την ξαφνική διάθεση των Γάλλων να βραβεύσουν τον Έλληνα πρωθυπουργό. Το πρώτο βραβείο, το «Prix de courage politique»- «Βραβείο πολιτικού σθένους», θα απονεμηθεί στον κ. […]

Ξεπέρασαν κάθε όριο αυτή τη φορά οι χρήστες του διαδικτύου, με αφορμή την διπλή βράβευση του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι. Το hashtag #βραβευση_τσιπρα μόνο δάκρυα γέλιου προκαλεί, ίσως και απορίας για την ξαφνική διάθεση των Γάλλων να βραβεύσουν τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Το πρώτο βραβείο, το «Prix de courage politique»- «Βραβείο πολιτικού σθένους», θα απονεμηθεί στον κ. Τσίπρα από το περιοδικό Politique Internationale. Η σχετική τελετή είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης σε κεντρικό ξενοδοχείο του Παρισιού. Της απονομής θα προηγηθεί πρόγευμα με τα στελέχη του περιοδικού, αλλά και προσκεκλημένους, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις στον Αλέξη Τσίπρα. Εν συνεχεία ο ίδιος αναμένεται να έχει επαφές με επιχειρηματίες και επενδυτές.

Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι όμως και η δεύτερη τιμή που θα αποδοθεί στον κ. Τσίπρα, το «Βραβείο Δέσμευσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες». Στο πρόγραμμα του Maison du Barreau, δηλαδή ενός παρισινού Δικηγορικού Συλλόγου, αναφέρεται ότι την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, μεταξύ 18:30 και 20:30 διοργανώνεται «Μεγάλη Ευρωπαϊκή Διάσκεψη με τον Αλέξη Τσίπρα».

«Ο Αλέξης Τσίπρας, πρωθυπουργός της Ελλάδας, εξέφρασε την επιθυμία να ανταλλάξει απόψεις με τους νομικούς των Παρισίων σχετικά με τον χαρακτήρα της δημοκρατίας στην Ευρώπη» αναγράφεται στο πρόγραμμα της εκδήλωσης.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις