“Έμαθα για το παιδί μου από το διαδίκτυο”, λέει ο πατέρας του 19χρονου μοντέλου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Έμαθα για το παιδί μου από το διαδίκτυο”, λέει ο πατέρας του 19χρονου μοντέλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

«Είμαστε στο απόλυτο σκοτάδι. Ακόμα δεν έχω μιλήσει με το παιδί μου. Μάθαμε την είδηση από το Διαδίκτυο. Σήμερα το μεσημέρι κάναμε κάποιες επαφές με το προξενείο και περιμένουμε απαντήσεις». Αυτά δήλωσε στο protothema.gr το μεσημέρι της Πέμπτης ο πατέρας της 19χρονης που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης, αξίας περίπου 307.000 […]

23.11.2017 | 15:57

«Είμαστε στο απόλυτο σκοτάδι. Ακόμα δεν έχω μιλήσει με το παιδί μου. Μάθαμε την είδηση από το Διαδίκτυο. Σήμερα το μεσημέρι κάναμε κάποιες επαφές με το προξενείο και περιμένουμε απαντήσεις».

Αυτά δήλωσε στο protothema.gr το μεσημέρι της Πέμπτης ο πατέρας της 19χρονης που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης, αξίας περίπου 307.000 δολαρίων και αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει ακόμα και το ενδεχόμενο της ποινής των ισοβίων.

Ο πατέρας της κοπέλας που είναι αστυνομικός στο επάγγελμα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως ενώ ο ίδιος είναι υπερασπιστής του νόμου, το παιδί του έγινε παραβάτης.

«Τους τελευταίους δύο μήνες, κινούνταν μεταξύ Αθήνας και Καλαμάτας καθώς έψαχνε το κατάλληλο ιδιωτικό ΙΕΚ για να γραφτεί» τονίζει ενώ αναφορικά με το μοιραίο ταξίδι λέει: «Πραγματικά δεν γνωρίζαμε τίποτα! Εκανα σε πρώτη φάση κάποιες επαφές μέσω αστυνομίας, όμως δεν έχω καταφέρει ακόμα να μιλήσω με το παιδί μου».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της τελωνειακής υπηρεσίας του Χονγκ Κονγκ η μεταφορά ναρκωτικών είναι ένα «σοβαρό παράπτωμα» που τιμωρείται «με πρόστιμο έως 5 εκατομμυρίων δολαρίων Χονγκ Κονγκ (640.000 δολάρια ΗΠΑ) και ποινή ισόβιας κάθειρξης».

Στην επίσημη ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η η 19χρονη έφτασε στο Χονγκ Κονγκ με πτήση από την Αιθιοπία με τους τελωνειακούς να εντοπίζουν τα ναρκωτικά σε μια συσκευασία που είχε κρύψει σε κρύπτη στο σακίδιο πλάτης της.

Η 19χρονη επρόκειτο την Τετάρτη να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ώρα για Χαλάρωση και Έμπνευση με τα Καλύτερα Καλοκαιρινά Βιβλία από το Online Βιβλιοπωλείο Πατάκη 23.11.2017 | 15:57
Γυναικεία Παπούτσια με Στυλ, Άνεση και Ποιότητα 23.11.2017 | 15:57
Σπουδές Ψυχολογίας με Προοπτική στο Dei College 23.11.2017 | 15:57
«Να καλέσουμε τον Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd, τον ΛΕΞ και τον Μιθριδάτη» στο φεστιβάλ της Νεολαίας, πρότεινε σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ 23.11.2017 | 15:57
Μπισμπίκης: Κατεβαίνοντας σε πορείες “εξοφλώ” το γραμμάτιο της συνείδησής μου – Θα ήθελα να είμαι στην πορεία προς τη Γάζα 23.11.2017 | 15:57
Κασσελάκης για ΣΥΡΙΖΑ: “Αν γίνονταν σήμερα εκλογές, το Κίνημα Δημοκρατίας θα τον ξεπερνούσε” 23.11.2017 | 15:57
Ο Γιώργος Χρανιώτης στην αποστολή προς τη Γάζα –«Δεν μπορώ να κάτσω στα αυγά μου και να βλέπω τη γενοκτονία» 23.11.2017 | 15:57
Η περιγραφή του Νίκου Παππά στην ανθρωπιστική πορεία προς τη Γάζα: «Όταν αντισταθήκαμε, άρχισε το ξύλο – Δεν μας έφαγε τα σωθικά ο φόβος» 23.11.2017 | 15:57
Exit mobile version