Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Βίσση- Νίκος Καρβέλας: Μια φωτογραφία και μια ατάκα, που υπονοεί πολλά…
LIFESTYLE

Άννα Βίσση- Νίκος Καρβέλας: Μια φωτογραφία και μια ατάκα, που υπονοεί πολλά…

Μια φωτογραφία που ανάρτησε στα social media, χθες βράδυ η Αννα Βίσση, επιβεβαιώνει ότι η Ελληνίδα σταρ όχι απλά διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της με τον πρώην σύζυγό της Νίκο Καρβέλα, αλλά και ότι ουσιαστικά στην σχέση μεταξύ των δύο δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα. Στην συνέντευξη που έδωσε στο […]

Μια φωτογραφία που ανάρτησε στα social media, χθες βράδυ η Αννα Βίσση, επιβεβαιώνει ότι η Ελληνίδα σταρ όχι απλά διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της με τον πρώην σύζυγό της Νίκο Καρβέλα, αλλά και ότι ουσιαστικά στην σχέση μεταξύ των δύο δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα.

Στην συνέντευξη που έδωσε στο «Θέμα People» είπε μια φράση που έγινε viral.

«Αν κάναμε σεξ με τον Νίκο δεν θα είχε αλλάξει τίποτα! Η δυσκολότερη περίοδος της ζωή μου ήταν όταν είπα απεταξάμην τον Καρβέλα ευτυχώς, αλλά δεν είχα με τι να ασχοληθώ δυστυχώς»!

Ο έρωτας στην ζωή σου σήμερα;

«Πονεμένη ερώτηση η οποία δεν έχει σχέση μόνο με το σήμερα, έχει σχέση με το ανέκαθεν. Ο έρωτας εμένα με πλησιάζει όσο συχνά τολμούν να με πλησιάζουν οι άντρες που αναγκαστικά τον μεταφέρουν. Ακούγεται σαν μικρόβιο αλλά κάπως έτσι είναι. Είναι γεγονός για κάποιο λόγο που υποθέτω ότι ξεκινάει από το μύθο της αναγνωρισιμότητάς μου δημιουργείται ένα φυσικό “αλεξιέρωτο” κατά το “αλεξικέραυνο”».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανάρτησε η Άννα Βίσση στα social media:

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις