Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣΑ / Εκδήλωση της “Αγωνιστικής Συσπείρωσης Δικηγόρων” ενόψει των εκλογών
ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣΑ

Εκδήλωση της “Αγωνιστικής Συσπείρωσης Δικηγόρων” ενόψει των εκλογών

Τις θέσεις της ενόψει των εκλογών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας παρουσίασε, χτες το απόγευμα, σε εκδήλωση, η «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων» στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ με την «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων», Αγγελος Βρεττός, άνοιξε την εκδήλωση με την παρουσίαση των θέσεων της παράταξης ενόψει των δικηγορικών εκλογών στις 26 Νοέμβρη. Εισηγητικές ομιλίες έγιναν […]

Τις θέσεις της ενόψει των εκλογών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας παρουσίασε, χτες το απόγευμα, σε εκδήλωση, η «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων» στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ με την «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων», Αγγελος Βρεττός, άνοιξε την εκδήλωση με την παρουσίαση των θέσεων της παράταξης ενόψει των δικηγορικών εκλογών στις 26 Νοέμβρη.

Εισηγητικές ομιλίες έγιναν από τον εκπρόσωπο της παράταξης στο ΔΣ του ΔΣΑ και υποψήφιο της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Δικηγόρων» Αντώνη Αντανασιώτη, που έκανε απολογισμό και κριτική στα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης του ΔΣΑ.

Επίσης και από τον Αλεχάντρο Οικονόμου, υποψήφιο της παράταξης, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μισθωτοί δικηγόροι σε εταιρείες και γραφεία και οι νέοι δικηγόροι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις