Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Kicker: «Επανέφερε σε τροχιά την Ελλάδα ο Σκίμπε»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Kicker: «Επανέφερε σε τροχιά την Ελλάδα ο Σκίμπε»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η είδηση της παραμονής του Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της εθνικής ομάδας, όπως ήταν φυσικό, έγινε θέμα σε μέρος των γερμανικών μέσων ενημέρωσης. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, ο  Γερμανός προπονητής, διατηρεί τη θέση του παρά τον άδοξο και εύκολο αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η είδηση της παραμονής του Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της εθνικής ομάδας, όπως ήταν φυσικό, έγινε θέμα σε μέρος των γερμανικών μέσων ενημέρωσης.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, ο  Γερμανός προπονητής, διατηρεί τη θέση του παρά τον άδοξο και εύκολο αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στη Ρωσία.

Την παραμονή Σκίμπε, σχολιάζει το κορυφαίο γερμανικό αθλητικό περιοδικό «Kicker», επισημαίνοντας μάλιστα στη διαδικτυακή του έκδοση το γεγονός ότι μερίδα του ελληνικού αθλητικού Τύπου, είχε θεωρήσει δεδομένο το τέλος της θητείας του Γερμανού προπονητή.

«Ωστόσο ο Τύπος είχε λογαριάσει χωρίς τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Παρά το γεγονός ότι η χώρα δεν θα εκπροσωπηθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι πλήρως ικανοποιημένος από τη δουλειά του Σκίμπε και θέλει να διατηρήσει στη θέση του τον 52χρονο», γράφει το Kicker.

Το αθλητικό περιοδικό, εκτιμώντας  τους λόγους που ώθησαν την ΕΠΟ να αποφασίσει την παραμονή του Γερμανού  προπονητή, ανέφερε:

«Σε κάθε περίπτωση ο Σκίμπε επανέφερε σε τροχιά την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004.

Είχε αναλάβει την Ελλάδα μετά την παταγώδη αποτυχία στα προκριματικά για το EURO 2016, όπου η ομάδα έφτασε στο ναδίρ καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση της βαθμολογίας πίσω ακόμη και από τα Νησιά Φερόε.

Ο Σκίμπε, κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και κατέκτησε με τους Έλληνες με μόλις μία ήττα, τη δεύτερη θέση του ομίλου πίσω από το φαβορί Βέλγιο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις