Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Diana Ross στα American Music Awards: Ένας ζωντανός θρύλος επί σκηνής (pics-vid)
LIFESTYLE

Η Diana Ross στα American Music Awards: Ένας ζωντανός θρύλος επί σκηνής (pics-vid)

Με τους μεγαλύτερους σούπερ σταρ επί σκηνής και με τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των τελευταίων ετών απονεμήθηκαν τα φετινά American Music Awards. Η τελετή έλαβε χώρα στο «Microsoft Theatre» του Λος Άντζελες την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και μεταδόθηκε ζωντανά από τη συχνότητα του διοργανωτή τηλεοπτικού σταθμού ABC με παρουσιάστρια την Αμερικανίδα ηθοποιό Τρέισι Έλις Ρος. […]

Με τους μεγαλύτερους σούπερ σταρ επί σκηνής και με τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των τελευταίων ετών απονεμήθηκαν τα φετινά American Music Awards.

Η τελετή έλαβε χώρα στο «Microsoft Theatre» του Λος Άντζελες την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και μεταδόθηκε ζωντανά από τη συχνότητα του διοργανωτή τηλεοπτικού σταθμού ABC με παρουσιάστρια την Αμερικανίδα ηθοποιό Τρέισι Έλις Ρος.

Αναμφισβήτητα ήταν η χρονιά του Μπρούνο Μαρς που «σάρωσε» με επτά  βραβεία σε κατηγορίες όπως «Καλλιτέχνης της Χρονιάς», «Βίντεο της Χρονιάς» και «Αγαπημένος Άνδρας Καλλιτέχνης – Pop / Rock». Η κορυφαία Diana Ross τιμήθηκε με το «Lifetime Achievement», ενώ η Taylor Swift έστειλε βιντεοσκοπημένο μήνυμα για να τη συγχαρεί.

Diana Ross: Ένας ζωντανός θρύλος επί σκηνής 

Μετά από πολλά βραβεία, η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η Νταϊάνα Ρος.

Υστερα από μια σύντομη αναδρομή στην πορεία της 73χρονης σήμερα σταρ από την εποχή που ήταν front woman στο γυναικείο συγκρότημα The Supremes μέχρι σήμερα, η Ρος ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το τιμητικό βραβείο Lifetime Achievement.

Από τα αξιοσημείωτα στιγμιότυπα της βραδιάς ήταν όταν ερμήνευσε το τελευταίο της τραγούδι και κάλεσε στη σκηνή τα εγγόνια της

Ο εγγονός της Raif-Henok Emmanuel Kendrick  χόρεψε break dance ενώ η εγγονή της, Jagger ήταν λίγο πιο συνεσταλμένη. Στη σκηνή ανέβηκαν και τα ξαδέλφια τους.

Η απίστευτη εμφάνιση της Pink

Η Pink κατάφερε να πραγματοποιήσει την πιο ξεχωριστή εμφάνιση της κατά τη διάρκεια των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων την Κυριακή, που πραγματοποιήθηκαν στο κτίριο της Microsoft στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Η 38χρονη τραγουδίστρια, πραγματοποίησε μια συναρπαστική παράσταση, που έκοβε την ανάσα, για το τραγούδι της «Beautiful Trauma».

O Bruno Mars έφυγε με επτά βραβεία

Keith Urban: Ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία της κάντρι

Ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος Niall Horan

Τα μέλη του συγκροτήματος Linkin’ Park, Brad Delson, Mike Shinoda and Rob Bourdon

Η Pink

Ciara

Kelly Clarckson

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις