Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Χολιγουντιανή καταδίωξη και τροχαίο στην Ιόνια Οδό
ΕΛΛΑΔΑ

Χολιγουντιανή καταδίωξη και τροχαίο στην Ιόνια Οδό

Απίστευτη καταδίωξη στην Ιόνια Οδό έγινε τη Δευτέρα στην Αμφιλοχία. Ο δράστης, ένας 60χρονος οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών προκειμένου να κάνουν έλεγχο στο αυτοκίνητό του. Ο οδηγός του οχήματος, ανέπτυξε ταχύτητα και λίγο αργότερα, αφού εξήλθε της Ιόνιας Οδού στο ύψος της Αμφιλοχίας, το όχημα εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να […]

Απίστευτη καταδίωξη στην Ιόνια Οδό έγινε τη Δευτέρα στην Αμφιλοχία.

Ο δράστης, ένας 60χρονος οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών προκειμένου να κάνουν έλεγχο στο αυτοκίνητό του.

Ο οδηγός του οχήματος, ανέπτυξε ταχύτητα και λίγο αργότερα, αφού εξήλθε της Ιόνιας Οδού στο ύψος της Αμφιλοχίας, το όχημα εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί ο 60χρονος δράστης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν στο εσωτερικό του και κατασχέθηκαν -108- ανισοβαρείς συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -118- κιλών και -638- γραμμαρίων.

Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 60χρονου συλληφθέντα σε περιοχή της Αττικής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ζυγαριές ακριβείας και ένα στιλέτο. Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών κατασχέθηκε.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς με την κακουργηματική σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις