Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σταϊκούρας: Μετά το τρίτο πρόγραμμα έρχονται νέες αυξήσεις φόρων
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταϊκούρας: Μετά το τρίτο πρόγραμμα έρχονται νέες αυξήσεις φόρων

Μετά την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος έρχονται νέα, συμφωνημένα, μέτρα λιτότητας ύψους 5,1 δισ. ευρώ, με νέες αυξήσεις φόρων και μείωση του αφορολογήτου εξαιτίας του κόστους της καθυστέρησης της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Χρήστος Σταϊκούρας. «Ο κ. Τσακαλώτος έλεγε ότι θα παραιτηθεί με μείωση του αφορολόγητου» τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,  ο […]

Μετά την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος έρχονται νέα, συμφωνημένα, μέτρα λιτότητας ύψους 5,1 δισ. ευρώ, με νέες αυξήσεις φόρων και μείωση του αφορολογήτου εξαιτίας του κόστους της καθυστέρησης της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Χρήστος Σταϊκούρας.

«Ο κ. Τσακαλώτος έλεγε ότι θα παραιτηθεί με μείωση του αφορολόγητου» τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,  ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για την υπερφορολόγηση.

«Πιστεύουν στους φόρους ως ορθή επιλογή, όταν εμείς το 2014, με τη σταθεροποίηση της οικονομίας, μειώσαμε το ΦΠΑ στην εστίαση, τον ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, τις ασφαλιστικές εισφορές και την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης» τόνισε ο κ.Σταϊκούρας, αναφέροντας πως «από τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης γίνονται 6.000 κατασχέσεις την ημέρα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις