Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια του ΑΠΟΕΛ με τη Ρεάλ!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια του ΑΠΟΕΛ με τη Ρεάλ!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Όπως πήγαινε η προπώληση ήταν δεδομένο, και το ζητούμενο ήταν το πότε θα γινόταν. Ο ΑΠΟΕΛ, ανακοίνωσε ότι πωλήθηκαν όλα τα εισιτήρια ενόψει του αυριανού ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League στο ΓΣΠ. Στο μεταξύ, ο Πορτογάλος Αρτούρ Μανουέλ Ριμπέριρο Σοάρες Ντίας, έχει οριστεί […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Όπως πήγαινε η προπώληση ήταν δεδομένο, και το ζητούμενο ήταν το πότε θα γινόταν.

Ο ΑΠΟΕΛ, ανακοίνωσε ότι πωλήθηκαν όλα τα εισιτήρια ενόψει του αυριανού ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League στο ΓΣΠ.

Στο μεταξύ, ο Πορτογάλος Αρτούρ Μανουέλ Ριμπέριρο Σοάρες Ντίας, έχει οριστεί από την UEFA να διαιτητεύσει το συγκεκριμένο αγώνα.

Το παιχνίδι στο ΓΣΠ θα παρακολουθήσουν και παράγοντες της Ατλέτικο Παραναένσε, με την οποία o ΑΠΟΕΛ έχει συνάψει διετούς διάρκειας συμβόλαιο συνεργασίας (θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ανταλλαγή παικτών).

Οι Βραζιλιάνοι, θα παραμείνουν για μία εβδομάδα στο νησί και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με τη Ρεάλ αλλά και το ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η 4η φορά που η Ατλέτικο Παραναένσε συνεργάζεται με ομάδες εκτός της χώρας της.

Το 2014 έκανε την αρχή με κάποια κλαμπ από την Ινδία, το 2015 με την FC Ντάλας και πέρσι με την Oρλάντο Σίτι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις