Κωνσταντινέας: Πήγε από τα μπουζούκια στον Αυτιά, να επιτεθεί στη δήμαρχο Μάνδρας (vids)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντινέας: Πήγε από τα μπουζούκια στον Αυτιά, να επιτεθεί στη δήμαρχο Μάνδρας (vids)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Απευθείας από τα μπουζούκια πήγε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, σύμφωνα με το www.to10.gr. Ο πρώην διαιτητής επιτέθηκε με σφοδρότητα στη δήμαρχο Μάνδρας, Ιωάννα Κριεκούκη, λέγοντας: «Μιλάτε πολύ, αυτές τις ώρες, αντί να κάνετε πράγματα». «Δεν μπορεί να έχετε κάνει καταμετρήσεις μόνο σε 300 σπίτια» συνέχισε σε […]

20.11.2017 | 08:56

Απευθείας από τα μπουζούκια πήγε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, σύμφωνα με το www.to10.gr.

Ο πρώην διαιτητής επιτέθηκε με σφοδρότητα στη δήμαρχο Μάνδρας, Ιωάννα Κριεκούκη, λέγοντας: «Μιλάτε πολύ, αυτές τις ώρες, αντί να κάνετε πράγματα». «Δεν μπορεί να έχετε κάνει καταμετρήσεις μόνο σε 300 σπίτια» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο κ. Κωνσταντινέας, με τη δήμαρχο να του ζητά «να πάρει πίσω το λόγο του, είναι απαράδεκτος».

Στη διαμάχη παρενέβη και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας ο οποίος είπε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «δεν υπάρχει ντροπή και τσίπα. Φωνάζεται με τέτοια καταστροφή. Αντί να κάνουν τη δουλειά τους, φωνάζουν».

Τα πνεύματα δεν ηρέμησαν καθώς ο Πέτρος Κωνσταντινέας είπε για τη δήμαρχο Μάνδρας, η περιοχή της οποίας θρηνεί 20 θύματα από τις φονικές πλημμύρες, ότι «την περίοδο 2007-2010 ήσασταν δήμαρχος, είχατε την πολεοδομία και έχτιζαν πάνω στα ρέματα. Δεν θα λαϊκίζετε γιατί έχουν χαθεί ψυχές».

«Να πάει στην Καλαμάτα να πουλήσει τσαμπουκά… Αυτός είναι λαϊκισμός» απάντησε η κυρία Κριεκούκη με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει σε ανοίκειους τόνους: «εσύ γυρνάς στη Μάνδρα και βγαίνεις σε 200 εκπομπές από το πρωί μέχρι το βράδυ και κατηγορείς την περιφερειάρχη. Να πας στα σπίτια να δεις τι γίνεται».

Exit mobile version