Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Κάκωση στο γόνατο ο Δημήτρης Αγραβάνης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κάκωση στο γόνατο ο Δημήτρης Αγραβάνης

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Δημήτρης Αγραβάνης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, με τα αποτελέσματα να δείχνουν κάκωση έξω πλαγίου συνδέσμου αριστερού γόνατος. Ο φόρουορντ των «ερυθρολεύκων» θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή, που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Δευτέρας (20/11) με τον Κολοσσό στη Ρόδο για το πρωτάθλημα, ενώ είναι αμφίβολος για την […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Δημήτρης Αγραβάνης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, με τα αποτελέσματα να δείχνουν κάκωση έξω πλαγίου συνδέσμου αριστερού γόνατος.

Ο φόρουορντ των «ερυθρολεύκων» θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή, που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Δευτέρας (20/11) με τον Κολοσσό στη Ρόδο για το πρωτάθλημα, ενώ είναι αμφίβολος για την ευρωπαϊκή υποχρέωση με την Αρμάνι στο Μιλάνο (23/11), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague.

O Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος είχε δεχθεί ένα δυνατό χτύπημα στον αυχένα κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα και του προκάλεσε μυϊκό σπασμό, είναι καλύτερα και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις