Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΑΕΚ: Η αποστολή για το αθηναϊκό ντέρμπι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: Η αποστολή για το αθηναϊκό ντέρμπι

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο Παναγιώτης Κονέ και ο Βασίλης Μπάρκας, συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή της ΑΕΚ για το σημερινό (19:30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Όσο για τους “κομμένους”, είναι ξεκάθαρο πια πως δεν υπολογίζονται ούτε στο ελάχιστον οι Τρίστασον, Βινίσιους, ενώ ο αποκλεισμός του Άνταμ Τζανετόπουλου προφανώς […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο Παναγιώτης Κονέ και ο Βασίλης Μπάρκας, συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή της ΑΕΚ για το σημερινό (19:30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Όσο για τους “κομμένους”, είναι ξεκάθαρο πια πως δεν υπολογίζονται ούτε στο ελάχιστον οι Τρίστασον, Βινίσιους, ενώ ο αποκλεισμός του Άνταμ Τζανετόπουλου προφανώς και οφείλεται στην πληθώρα των κεντρικών αμυντικών.

Προς το παρόν, ο Χιμένεθ δε δείχνει να πιστεύει πως ο νεαρός θα μπορούσε να βοηθήσει στο κέντρο, στα μεγάλα κενά που δημιουργήθηκαν από τους τραυματισμούς των Μάνταλου, Γιόχανσον.

Απουσιάζει και ο τιμωρημένος (1η από 3 αγωνιστικές) Αραούχο.

Έτσι, την αποστολή συγκροτούν οι:

Ανέστης, Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Λόπες, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Κλωναρίδης, Κονέ, Λιβάγια, Μπακασέτας, Γιακουμάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις