Τα καλύτερα tips για να έχετε το τέλειο στρώμα

PLUS

Τα καλύτερα tips για να έχετε το τέλειο στρώμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Εδώ θα βρείτε 9 tips και συμβουλές για να διατηρήστε το στρώμα σας σαν καινούργιο για περισσότερο καιρό για να απολαμβάνετε άνετο και ξεκούραστο ύπνο. Ακολουθήστε τα και θα δείτε τη διαφορά! Κάθε φορά που αλλάζετε σεντόνια, αφήνετε το στρώμα να αεριστεί καλά. Ιδανικά το γυρίζετε περίπου κάθε έξι μήνες. Είναι σημαντικό να θυμάστε από […]

18.11.2017 | 12:26

Εδώ θα βρείτε 9 tips και συμβουλές για να διατηρήστε το στρώμα σας σαν καινούργιο για περισσότερο καιρό για να απολαμβάνετε άνετο και ξεκούραστο ύπνο.

Ακολουθήστε τα και θα δείτε τη διαφορά!

  1. Κάθε φορά που αλλάζετε σεντόνια, αφήνετε το στρώμα να αεριστεί καλά.
  2. Ιδανικά το γυρίζετε περίπου κάθε έξι μήνες. Είναι σημαντικό να θυμάστε από ποιες πλευρές το έχετε ήδη γυρίσει, ώστε σιγά σιγά να γυρίσουν όλες οι πλευρές του (πάνω-κάτω, μπροστά-πίσω). Αυτό βοηθάει ώστε να μην αλλοιώνεται το σχήμα του και να διατηρεί την ελαστικότητά του.
  3. Όταν το σηκώνετε για να το γυρίσετε, αν έχετε χρόνο είναι πολύ καλό να το βγάζετε στο μπαλκόνι για μερικές ώρες, στον ήλιο.
  4. Στα καταστήματα θα βρείτε διάφορα προϊόντα (βιολογικά και μη) κατά των ακάραιων. Κάντε την επιλογή σας και ψεκάστε το στρώμα πριν το ξαναβάλετε στη θέση του.
  5. Αν δεν χρησιμοποιείτε ένα βαμβακερό κάλυμμα, απαλλαγείτε από την κακή συνήθεια των παλιών νοικοκυρών να τοποθετούν πλαστικά καλύμματα κάτω από τα σεντόνια και επάνω από τα ξύλα. Δεν αφήνουν το στρώμα να αναπνέει, συγκρατούν την υγρασία και τη σκόνη, μουχλιάζουν. Αν δεν το καταλάβατε ήδη είναι ανθυγιεινό. Ενα παλιό βαμβακερό σεντόνι είναι το μόνο που χρειάζεστε για να προστατέψετε την επιφάνειά του.
Exit mobile version