Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Πολιορκία» σε Πρίγιοβιτς ενόψει Ιανουαρίου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Πολιορκία» σε Πρίγιοβιτς ενόψει Ιανουαρίου

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Αρκετές είναι οι ομάδες οι οποίες επιθυμούν να εντάξουν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ στο ρόστερ τους, την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Στην Αγγλία, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως με την περίπτωσή του ασχολείται, μεταξύ άλλων, η ουραγός της Πρέμιερ Λιγκ, Κρίσταλ Πάλας, αναφέροντας, όμως, πως δύσκολα θα ανταπεξέλθει στις […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Αρκετές είναι οι ομάδες οι οποίες επιθυμούν να εντάξουν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ στο ρόστερ τους, την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στην Αγγλία, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως με την περίπτωσή του ασχολείται, μεταξύ άλλων, η ουραγός της Πρέμιερ Λιγκ, Κρίσταλ Πάλας, αναφέροντας, όμως, πως δύσκολα θα ανταπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις του «Δικεφάλου».

Θυμίζουμε, πως η ΠΑΕ του Ιβάν Σαββίδη αξιώνει περίπου 8.000.000-10.000.000€.

Αυτά τα χρήματα, φέρονται διατεθειμένοι να τα προσφέρουν μόνο σύλλογοι από την Κίνα, οι οποίοι επιθυμούν να αναβαθμίσουν περαιτέρω το ποδοσφαιρικό προϊόν τους.

Ο Σέρβος επιθετικός, δηλώνει όμως πως δεν έχει στο μυαλό του να αποχωρήσει προς το παρόν, αλλά να κατακτήσει το πρωτάθλημα φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις