Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Στο χειρουργείο η γυναίκα που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα
ΕΛΛΑΔΑ

Στο χειρουργείο η γυναίκα που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

Του Πέτρου Καρσιώτη Στο χειρουργείο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» εισήχθη για επέμβαση μετά τον τραυματισμό της από ρίψη φωτοβολίδας με αυτοσχέδιο σωλήνα. Η φωτοβολίδα, ναυτική με μέταλλο κατά πληροφορίες, που προφανώς εκτιμάται ότι στόχευε αστυνομικό, βρήκε την γυναίκα λίγο κάτω από το γόνατο, προκαλώντας διαμπερές τραύμα. Αμέσως στην περιοχή όπου συνέβη το πολύ σοβαρό αιματηρό επεισόδιο, […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στο χειρουργείο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» εισήχθη για επέμβαση μετά τον τραυματισμό της από ρίψη φωτοβολίδας με αυτοσχέδιο σωλήνα.

Η φωτοβολίδα, ναυτική με μέταλλο κατά πληροφορίες, που προφανώς εκτιμάται ότι στόχευε αστυνομικό, βρήκε την γυναίκα λίγο κάτω από το γόνατο, προκαλώντας διαμπερές τραύμα.

Αμέσως στην περιοχή όπου συνέβη το πολύ σοβαρό αιματηρό επεισόδιο, έφθασε ασθενοφόρο που την παρέλαβε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Η Διοικήτρια του «Ευαγγελισμού» φέρεται να δήλωσε ότι το τραύμα στο πόδι της γυναίκας είναι αντιμετωπίσιμο.

Οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για δικηγόρο, κάτοικο της περιοχής και η οποία έχει αναλάβει στο παρελθόν υποθέσεις της Ένωσης Φωτορεπόρτερ.

Η γυναίκα τραυματίστηκε στο γόνατο από φωτοβολίδα, που εκτοξεύτηκε στη διάρκεια επεισοδίων που ξέσπασαν μεταξύ ομάδας περίπου 100 αντιεξουσιαστών κουκουλοφόρων και των αστυνομικών δυνάμεων, στη διασταύρωση των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη.

Μετά και τη δεύτερη πορεία που ολοκληρώθηκε για την επέτειο του Πολυτεχνείου σημειώθηκαν εντάσεις μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Ομάδα περίπου 100 ατόμων επιτέθηκαν με ρίψη μολότοφ και διαφόρων αντικειμένων σε αστυνομικές δυνάμεις στις οδού Τοσίτσα.

Αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων στην προσπάθεια τους να τα απωθήσουν.

Στον χώρο μπροστά από το Πολυτεχνείο, επί της Πατησίων που βρίσκονται ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις, επικρατεί ηρεμία αυτή την ώρα.

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας άνοιξαν στις 20:00 όλοι οι σταθμοί του μετρό.

Λίγο πριν τις 20:00, ένταση σημειώθηκε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο ύψος του Θεάτρου Λαμπέτη όταν δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και βολίδων κρότου λάμψης σε  σύγκρουση με μπλοκ αντιεξουσιαστών, το οποίο κατευθυνόταν προς τα Εξάρχεια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα κατά τόπους αστυνομικά Τμήματα είχαν προσαχθεί και εξετάζονταν περίπου είκοσι άτομα.

Βέβαιο είναι ότι η Αστυνομία θα ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που εκτόξευσε τη φωτοβολίδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις