Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο Τραμπ δίψασε, αλλά έκανε αυτό που κορόιδευε (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ δίψασε, αλλά έκανε αυτό που κορόιδευε (vid)

Η κίνηση του Ντόναλντ Τραμπ να πιει νερό από το πλαστικό μπουκάλι κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην οποία υπερηφανευόταν για να επιτεύγματά του κατά την επιστροφή του από την Ασία, προκάλεσε πάρτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Τραμπ καταγράφηκε στην κάμερα να κρατά το μπουκάλι με τα δυο του χέρια, να σφίγγει τα χείλη […]

Η κίνηση του Ντόναλντ Τραμπ να πιει νερό από το πλαστικό μπουκάλι κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην οποία υπερηφανευόταν για να επιτεύγματά του κατά την επιστροφή του από την Ασία, προκάλεσε πάρτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τραμπ καταγράφηκε στην κάμερα να κρατά το μπουκάλι με τα δυο του χέρια, να σφίγγει τα χείλη του και να κάνει προς τα πίσω για να πιει μια γουλιά νερό.

Ένας από τους θεατές σημείωσε κάτι που οι περισσότεροι δεν το αντιλήφθηκαν. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ο γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο είχε δεχθεί επίθεση από τον Τραμπ επειδή είχε πιει νερό από το μπουκάλι κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας πριν από χρόνια.

Έτσι, ο πρώην Ρεπουμπλικανός υποψήφιος δεν έχασε στιγμή για να διακωμωδήσει την «στιγμή Ρούμπι» του Τραμπ. Μάλιστα, έκανε μία ανάρτηση στο Twitter με το βίντεο του Τραμπ, στην οποία έγραψε: «Παρόμοια, αλλά χρειάζεται δουλειά., Πρέπει να γίνει με μία κίνηση και τα μάτια δεν πρέπει ποτέ να σταματήσουν να κοιτούν την κάμερα. Αλλά δεν είναι και άσχημα για πρώτη φορά».

Ο Ρούμπιο απαντούσε στον Ομπάμα το 2013, όταν σταμάτησε για να πιάσει ένα μπουκάλι νερό, χωρίς να σταματήσει να κοιτά την κάμερα. Ο Τραμπ τότε είχε γράψει: «Την επόμενη φορά ο Μάρκο Ρούμπιο καλύτερα να πιει νερό από ένα ποτήρι και όχι από το μπουκάλι – θα είχε πολύ λιγότερες αρνητικές επιπτώσεις».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις