Άλογο δίνει μάχη για να σωθεί από ορμητικό χείμαρρο στη Μάνδρα (vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Άλογο δίνει μάχη για να σωθεί από ορμητικό χείμαρρο στη Μάνδρα (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Υπέρτατες προσπάθειες να επιβιώσουν έκαναν και τα ζώα χτες στο Θριάσιο Πεδίο, με πολλά από αυτά να παρασέρνονται από τον ορμητικό χείμαρρο. Στο βίντεο φαίνεται ένα άλογο να προσπαθεί να σωθεί από τα ορμητικά νερά, τα οποία έχουν σχεδόν καλύψει τα πόδια του. Το βίντεο, το οποίο ανέβασε στα social media ο Θεόδωρος Κάναβος ανέφερε […]

16.11.2017 | 10:28

Υπέρτατες προσπάθειες να επιβιώσουν έκαναν και τα ζώα χτες στο Θριάσιο Πεδίο, με πολλά από αυτά να παρασέρνονται από τον ορμητικό χείμαρρο.

Στο βίντεο φαίνεται ένα άλογο να προσπαθεί να σωθεί από τα ορμητικά νερά, τα οποία έχουν σχεδόν καλύψει τα πόδια του.

Το βίντεο, το οποίο ανέβασε στα social media ο Θεόδωρος Κάναβος ανέφερε πως το άλογο κατάφερε και απεγλωβίστηκε από τον ορμητικό χείμαρρο στην Μάνδρα Αττικής.

Να σημειωθεί πως η Φιλοζωϊκή Κίνηση Μεγάρων-Ν.Περάμου απευθύνει έκκληση για τα αδέσποτα και τα ζώα της περιοχής:

«Η περιοχή μας ζει έντονα καιρικά φαινόμενα. Η σφοδρή κακοκαιρία έχει πλήξει πολίτες και ζώα. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όσους από εσάς έχετε τη δυνατότητα να βοηθήσετε με πρόχειρα καταλύματα τα αδέσποτα της γειτονιάς σας, δώστε τους τροφή, ανοίξτε τις αυλές σας και παραχωρήστε μια στεγνή γωνιά να προστατευτούν από τη θεομηνία..!!! Τα αδεσποτάκια μας μας έχουν όλους ανάγκη τις επόμενες ημέρες όπου η κακοκαιρία θα συνεχιστεί..!!!ΒΟΗΘΗΣΤΕ-ΣΩΣΤΕ ένα αδέσποτο..!!! Όσοι έχετε τα σκυλάκια σας ( ή ιπποειδή) έξω δεμένα ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ να τα μεταφέρετε σε ασφαλή χώρο και ψηλά. Μην τα εγκαταλείψετε σε περίπτωση πλημμύρας.Τα ζώα σας σας έχουν ανάγκη.ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ..Να είστε σε επιφυλακή και να προσέχετε τους εαυτούς σας και τα ζώα σας».

Λίγο αργότερα, ανέβασε νέο βίντεο με λεζάντα που συγκινεί.

Exit mobile version