Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / “Κατατρόπωσε” την Χίμκι ο Παναθηναϊκός
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Κατατρόπωσε” την Χίμκι ο Παναθηναϊκός

Με 24 πόντους του Μάρκους Ντένμον, εκ των οποίων τους 17 πέτυχε στο πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Κίμκι, 93-65, στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική της Euroleague. Με τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους στη διοργάνωση, οι «πράσινοι» έφτασαν τις 4 στο σύνολο, υποχρεώνοντας σε μία δεύτερη ήττα τους Ρώσους. Και […]

Με 24 πόντους του Μάρκους Ντένμον, εκ των οποίων τους 17 πέτυχε στο πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Κίμκι, 93-65, στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Με τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους στη διοργάνωση, οι «πράσινοι» έφτασαν τις 4 στο σύνολο, υποχρεώνοντας σε μία δεύτερη ήττα τους Ρώσους. Και οι δύο ήττες για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, σημειώθηκαν στην πατρίδα του, την Ελλάδα, αφού και στο ΣΕΦ δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση την 4η αγωνιστική.

Με 17/27 τρίποντα, 22 ασίστ και τον Θανάση Αντετοκούνμπο να κρατά στους 17 πόντους τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Ευρώπη, Αλεξέι Σβεντ, ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε καθ’ όλη τη διαρκεια του αγώνα.

Επόμενος αντίπαλος του Παναθηναϊκού η Αναντολού Εφές (16/11, 19:30, Κωνσταντινούπολη), η οποία επικράτησε με +20 πόντους της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις