Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Επιθέσεις, τραυματισμοί και κλοπές στο «Καραϊσκάκη»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επιθέσεις, τραυματισμοί και κλοπές στο «Καραϊσκάκη»

Θλιβερά περιστατικά σημειώθηκαν πριν την έναρξη του Ελλάδα-Κροατία στο «Καραϊσκάκη». Ομάδα 20 ατόμων επιτέθηκε σε τρεις νεαρούς, μετά από ερώτηση τι ομάδα υποστηρίζουν, ενώ άλλοι έκλεψαν εισιτήρια. Μετά τον ξυλοδαρμό οπαδού στο ματς με το Γιβραλτάρ, φίλαθλοι έπεσαν θύματα επίθεσης και σε αυτή την αναμέτρηση. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας- ομάδα 20 ατόμων […]

Θλιβερά περιστατικά σημειώθηκαν πριν την έναρξη του Ελλάδα-Κροατία στο «Καραϊσκάκη». Ομάδα 20 ατόμων επιτέθηκε σε τρεις νεαρούς, μετά από ερώτηση τι ομάδα υποστηρίζουν, ενώ άλλοι έκλεψαν εισιτήρια.

Μετά τον ξυλοδαρμό οπαδού στο ματς με το Γιβραλτάρ, φίλαθλοι έπεσαν θύματα επίθεσης και σε αυτή την αναμέτρηση.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας- ομάδα 20 ατόμων που δεν είχαν διακριτικά πλησίασε έξω από το «Red Cafe» δύο νεαρούς ρωτώντας τους «τι ομάδα είστε».

Αφού δεν πήραν λοιπόν απάντηση, τους επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα οι δυο νεαροί να μεταφερθούν στο Τζάνειο.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, υπήρξε τραυματισμός και ενός ακόμα φιλάθλου, ενώ στη σχετική καταγγελία αναφέρεται ότι από τα θύματα αφαιρέθηκε κι ένα τσαντάκι που περιείχε 50 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Πέρα από το συγκεκριμένο περιστατικό πάντως, υπήρξαν καταγγελίες ακόμα και για κλοπή εισιτηρίων. Συγκεκριμένα φίλαθλοι υποστηρίζουν ότι υπήρχε ομάδα ατόμων που περίμενε μετά τον προέλεγχο των σεκιούριτι και αν δεν τους ικανοποιούσε η απάντηση των φιλάθλων στην ερώτηση για το ποια ομάδα υποστηρίζουν, τους αφαιρούσαν τα εισιτήρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις