Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γιόχανσον: «Δεν έχω ξανανιώσει τέτοιο πόνο»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιόχανσον: «Δεν έχω ξανανιώσει τέτοιο πόνο»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Μέσα σε τρεις μέρες, ο Γιόχανσον της ΑΕΚ κατάλαβε πως είναι να βρίσκεσαι στον παράδεισο, αλλά και στην κόλαση. Ο Σουηδός σκόραρε το μοναδικό τέρμα για τη χώρα του(10/11) , που έμελλε να της δώσει την πρόκριση στο Μουντιάλ, ενώ τρεις μέρες αργότερα υπέστη ρήξη χιαστού. Όπως δήλωσε και ο […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Μέσα σε τρεις μέρες, ο Γιόχανσον της ΑΕΚ κατάλαβε πως είναι να βρίσκεσαι στον παράδεισο, αλλά και στην κόλαση.

Ο Σουηδός σκόραρε το μοναδικό τέρμα για τη χώρα του(10/11) , που έμελλε να της δώσει την πρόκριση στο Μουντιάλ, ενώ τρεις μέρες αργότερα υπέστη ρήξη χιαστού.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος, αυτός ήταν ο χειρότερος πόνος που έχει νιώσει στη ζωή του.

«Τώρα,καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη στιγμή. Μετά, πρέπει να κοιτάξω μπροστά και να έχω ήρεμη αποθεραπεία. Αλλά, τέτοιοι τραυματισμοί μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Θα μιλήσω με την ομάδα μου (ΑΕΚ) για τον τραυματισμό, οπότε θα δω πότε και πώς θα γίνουν τα επόμενα βήματα.

Ήταν ένας πόνος που δεν είχα νιώσει στο παρελθόν. Πόνεσε πολύ. Μου είπαν ότι είμαστε 0-0 στο ημίχρονο. Μετά πήγα για ακτινογραφία και δεν έμαθα περισσότερα. Όταν τελείωσα, έμαθα ότι είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θα είναι πολύ λυπηρό να μην είμαι στο Μουντιάλ, αλλά δεν το έχω επεξεργαστεί ακόμη στο μυαλό μου. Δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία. Θα μου πάρει καιρό. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την αφιέρωση που μου έκαναν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις