Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αγωνία στην Αργεντινή για την υγεία του Αγουέρο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αγωνία στην Αργεντινή για την υγεία του Αγουέρο

Έντονη είναι η ανησυχία που επικρατεί στην Αργεντινή αναφορικά με την υγεία του Σέρχιο Αγουέρο, καθώς ο άσος της Σίτι λιποθύμησε στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ματς με τη Νιγηρία. Η φιλική ήττα από τη Νιγηρία με 4-2 πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς τις τελευταίες ώρες υπάρχει μεγάλη αγωνία για την υγεία […]

Έντονη είναι η ανησυχία που επικρατεί στην Αργεντινή αναφορικά με την υγεία του Σέρχιο Αγουέρο, καθώς ο άσος της Σίτι λιποθύμησε στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ματς με τη Νιγηρία.

Η φιλική ήττα από τη Νιγηρία με 4-2 πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς τις τελευταίες ώρες υπάρχει μεγάλη αγωνία για την υγεία του Σέρχιο Αγουέρο.

Όπως μεταδίδουν οι Αργεντινοί ρεπόρτερ που έχουν ακολουθήσει την αποστολή της εθνικής στη Ρωσία για τις φιλικές αναμετρήσεις, ο επιθετικός της Σίτι ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και μάλιστα λιποθύμησε, λίγα λεπτά αφού είχε σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο.

Όπως ήταν φυσικό, το ιατρικό τιμ της «αλμπισελέστε» κινητοποιήθηκε άμεσα και μετέφερε τον παίκτη στο πιο κοντινό νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις