Πλημμύρες και εγκλωβισμένοι στην Αττική, δραματική η κατάσταση (pics-vids)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλημμύρες και εγκλωβισμένοι στην Αττική, δραματική η κατάσταση (pics-vids)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δραματική η κατάσταση στην Νέα Πέραμο, με την παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορινθου να έχει μετατραπεί σε ποτάμι και πολλοί να εγκλωβιστούν στα οχήματά τους. Η ισχυρή νεροποντή είχε ως αποτέλεσμα να υπερχειλίσει το ποτάμι στην περιοχή και τα νερά να φτάσουν ως το δρόμο. Ανάλογα προβλήματα παρατηρούνται και στη Νέα Εθνική Οδό. Συγκεκριμένα, όπως έγινε […]

15.11.2017 | 08:21

Δραματική η κατάσταση στην Νέα Πέραμο, με την παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορινθου να έχει μετατραπεί σε ποτάμι και πολλοί να εγκλωβιστούν στα οχήματά τους.

Η ισχυρή νεροποντή είχε ως αποτέλεσμα να υπερχειλίσει το ποτάμι στην περιοχή και τα νερά να φτάσουν ως το δρόμο. Ανάλογα προβλήματα παρατηρούνται και στη Νέα Εθνική Οδό. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική, στο 39 χιλιόμετρο, από Νέα Πέραμο προς Μέγαρα, ενώ στην νέα εθνική η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο 32 χιλιόμετρο, διεξάγεται μόνο από τη δεξιά και τη μεσαία λωρίδα. Από το 33 χιλιόμετρο μέχρι το 34 διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί, ενώ υπάρχουν και εγκλωβισμένοι οδηγοί οι οποίοι  καλούν σε βοήθεια. Όπως ανέφερε ένας οδηγός, μιλώντας στον ΑΝΤ1 οδηγός εγκλωβίστηκε στο φορτηγό του από τις 5:20 το πρωί. Ο οδηγός κινείτο στην περιοχή της Νέας Περάμου, όπου σημειώθηκε ισχυρή βροχόπτωση.

Από την Πυροσβεστική έγινε γνωστό ότι έχουν παγιδευτεί αρκετά αυτοκίνητα στα παραπάνω σημεία, όπου ήδη βρίσκονται συνεργεία και προσπαθούν να απομακρύνουν οδηγούς και επιβάτες.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων Αττικής η υπηρεσία μας έχει δεχτεί μέχρι στιγμής 160 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς ατόμων από σπίτια και αυτοκίνητα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική, ενώ απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς να μην μετακινηθούν προς την περιοχή εάν έχουν τη δυνατότητα για τη δική τους ασφάλεια και τη διευκόλυνση των σωστικών συνεργείων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ώρα για Χαλάρωση και Έμπνευση με τα Καλύτερα Καλοκαιρινά Βιβλία από το Online Βιβλιοπωλείο Πατάκη 15.11.2017 | 08:21
Γυναικεία Παπούτσια με Στυλ, Άνεση και Ποιότητα 15.11.2017 | 08:21
Σπουδές Ψυχολογίας με Προοπτική στο Dei College 15.11.2017 | 08:21
«Να καλέσουμε τον Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd, τον ΛΕΞ και τον Μιθριδάτη» στο φεστιβάλ της Νεολαίας, πρότεινε σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ 15.11.2017 | 08:21
Μπισμπίκης: Κατεβαίνοντας σε πορείες “εξοφλώ” το γραμμάτιο της συνείδησής μου – Θα ήθελα να είμαι στην πορεία προς τη Γάζα 15.11.2017 | 08:21
Κασσελάκης για ΣΥΡΙΖΑ: “Αν γίνονταν σήμερα εκλογές, το Κίνημα Δημοκρατίας θα τον ξεπερνούσε” 15.11.2017 | 08:21
Ο Γιώργος Χρανιώτης στην αποστολή προς τη Γάζα –«Δεν μπορώ να κάτσω στα αυγά μου και να βλέπω τη γενοκτονία» 15.11.2017 | 08:21
Η περιγραφή του Νίκου Παππά στην ανθρωπιστική πορεία προς τη Γάζα: «Όταν αντισταθήκαμε, άρχισε το ξύλο – Δεν μας έφαγε τα σωθικά ο φόβος» 15.11.2017 | 08:21
Exit mobile version