Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Ντέμι Μουρ ερωτοτροπεί με ανήλικο και προκαλεί σάλο (vid)
LIFESTYLE

Η Ντέμι Μουρ ερωτοτροπεί με ανήλικο και προκαλεί σάλο (vid)

Σάλο έχει προκαλέσει ένα παλιό video, στο οποίο η διάσημη ηθοποιός Demi Moore σε νεαρή ηλικία φαίνεται να χαϊδεύει και να φιλάει στο στόμα ένα 15χρονο αγόρι. Το βίντεο, που προκάλεσε πλήθος σχολίων, είχε κυκλοφορήσει παλιότερα, όμως ήρθες ξανά στο προσκήνιο, στον απόηχο των σκανδάλων σεξουαλικής παρενόχλησης. Τα πλάνα τραβήχτηκαν το 1982, όταν η Moore […]

Σάλο έχει προκαλέσει ένα παλιό video, στο οποίο η διάσημη ηθοποιός Demi Moore σε νεαρή ηλικία φαίνεται να χαϊδεύει και να φιλάει στο στόμα ένα 15χρονο αγόρι.

Το βίντεο, που προκάλεσε πλήθος σχολίων, είχε κυκλοφορήσει παλιότερα, όμως ήρθες ξανά στο προσκήνιο, στον απόηχο των σκανδάλων σεξουαλικής παρενόχλησης.

Τα πλάνα τραβήχτηκαν το 1982, όταν η Moore ήταν μόλις 19 ετών, τη βραδιά των γενεθλίων του 15χρονου συμπρωταγωνιστή της στη σειρά General Hospital, Philip Tanzini. Στο YouTube έχει συγκεντρώσει 6,5 εκατομμύρια προβολές. Κατά τη διάρκεια του πεντάλεπτου κλιπ, η νεαρή ηθοποιός φιλάει τον Tanzini στο στόμα σε τρεις ξεχωριστές στιγμές.

Η Moore λέει επανειλημμένα στην κάμερα ότι λατρεύει τον Tanzini: «Αγαπώ τον Phillip με όλη μου την καρδιά, είναι ο μόνος άνδρας που αγαπώ. Είναι από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους, είναι εκπληκτικός και τον λατρεύω», λέει η σταρ ξανά και ξανά. Επίσης, σε κάποιο σημείο του βίντεο λέει αστειευόμενη ότι θέλει να παντρευτεί το αγόρι.

Το βίντεο έχει διχάσει, με την μεγαλύτερη μερίδα να καταδικάζει την συμπεριφορά της ηθοποιού, επισημαίνοντας ότι ήταν εξαιρετικά ανάρμοστο να «ερωτοτροπεί» με ένα 15χρονο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις